dijous, 29 de maig del 2008

Osset de la Tilda

Fa relativament poc que he entrat en el món de la Tilda.
Hace relativamente poco que he entrado en el mundo de la Tila.

L'artista és la noruega Tone Finnanger. El problema és que els llibres estan en norueg... però per consultar-los i per treure idees, cap problema. Hi ha dibuixos també de com es fan algunes coses, o sigui que es poden anar seguint...
La artista es la noruega Tone Finnanger. El problema es que los libros estan en noruego... pero para consultarlos y para sacar ideas, perfecto. Hay dibujos de como se hacen las cosas o sea que se pueden ir siguiento...

De moment tinc dos llibres: Tildas Hus i Tildas Julehus. Tinc pendent anar comprant-ne més...
De momento tengo dos libros: Tildas Hus y Tildas Julehus. Tengo pendiente ir comprando más...

Us passo un link que hi ha quasi totes les fotos dels seus llibres, així us en podeu fer una mica a la idea... Però si us agraden, aquests llibres val la pena tenir-los!!! de veritat!!!
Os paso un link que hay fotos de sus libros, así os podeis hacer un poco a la idea... pero si os gustan, estos libros vale la pena tenerlos!!! de verdad!!!

Doncs bé, de moment només m'he decidit a fer aquest osset...
Pues bien, de momento me he decidido a hacer este osito

I aquí teniu el patró
I aquí teneis el patrón

no sé si la mida del patró és real o no... però ho podeu adaptar vosaltres mateixes a la mida que volgueu...
No se si el tamaño del patron es real o no, pero podeis adaptarlo vosotras mismas a la mida que querais.

I aquí el meu osset que ja vaig regalar...
I aquí mi osito que ya regalé...

dimarts, 13 de maig del 2008

Un regalet de naixó / Un regalo de nacimiento

Feia temps que tenia pensada una idea de regal per quan hagués de fer un regalet de naixó.
Hacía tiempo que tenia pensada una idea de regala para cuando tuviera que hacer un regalo de nacimiento.

A la web del purlbee, http://www.purlbee.com/, hi ha un tutorial que ensenya a fer una tovalloleta-capeta. Aquí el teniu: http://www.purlbee.com/cozy-hooded-baby-towel/
En la web de purlbee, http://www.purlbee.com/, hay un tutorial que enseña a hacer una toallita-capita. Aquí teneis el enlace: http://www.purlbee.com/cozy-hooded-baby-towel/

Doncs amb una roba que tenia ja fa força temps que m'havia portat una meva amiga d'estats units, vaig comprar també roba de tovallola de color beix i així ja tenia tot el material necessari.

Seguint tots els passos del tutorial vaig aconseguir fer la tovalloleta. Però em faltava un detall... Doncs què millor que un pitet, no? Tinc un llibre que explica com fer pitets, però em vaig decidir tirar per un altre camí...
Siguiento todos los pasos del tutorial conseguí hacer la toalla. Pero me faltava un detalle... Pues qué mejor que un babero, no? Tengo un libro que explica como hacer baberos, pero me decidí tirar por otro camino...



Vaig comprar uns pitets al Ikea, http://www.ikea.com/es/es/catalog/products/40052105, que hi ha 5 unitats i valen 3 euros. Vaig agafar un pitet i el vaig desmuntar...jeje!!!
Vaig descosir el biés, i vaig descosir la tanca (velcro).
Un cop tot desmuntat ja tenia a punt la cara del darrera del pitet.
L'altre costat (el davant) vaig fer-ho amb dues robes. Un cop cosides les dues robes amb la forma de la plantilla del pitet, vaig cosir aquesta peça amb la peça del darrera cara amb cara, vaig donar-li la volta i vaig fer un repunt al volt.

Compré unos baberos al Ikea, http://www.ikea.com/es/es/catalog/products/40052105, que hay 5 unidades y valen 3 euros. Cogí un babero y lo desmonté!!
Cosí el biés y descosí el cierre (velcro).
Una vez desmontado, ya tenia a punto la cara del detràs del babero.
El otro lado (el delante) lo hice con dos telas. Una vez cosidas las dos telas con la forma de la plantilla del babero, cosí esta pieza con la pieza del detras cara con cara, le dí la vuelta y hice un repunte a todo el contorno.

Un cop acabat, vaig cosir-hi el velcro i llestos.Una vez acabado, cosí el velcro y listo!

Doncs aquest regalat ja està entregat. Va ser per la Maria, la filla de la meva amiga Laura, que va nèixer el dimecres passat. A la mare de la criatura li va agradar molt, espero que us agradi!
Este regalo ya está entregado. Fué para la Maria, la hija de mi amiga Laura , que nació el miércoles pasado. A la madre de la criatura le gustó mucho, espero que os guste!!!