dimarts, 25 de novembre del 2008

Bufandarra

Aquest dissabte passat, a les 10 del matí, ens vam reunir les (i el) membres de Bk que ens havíem apuntat a la bufandarra. En un post anterior us vaig explicar en què consistia això de la bufandarra i quina llana havia triat jo per fer-li a la meva víctima, la Queta...

Doncs la meva sorpendedora va ser la Mkazumi. Em va fer un coll preciós!!! i amb un botó de banya (no sabem segur si es diu així) també preciós!!!
Va utilitzar aquest patró però el va fer sense la flor, i va fer alguna modificació.
La llana la va comprar a Barcelana i va fer servir unes agulles de 6,5mm.


Aaaah, i uns regalets moníssims també.
Uns marcadors preciosos, que els tinc guardats com un tresor... i dos fermalls super macos. Un que fa com una cargolina, preciós... i un altre, que és el popet puffy... (no sé si es diu exactament així..)


Ara em toca ensenyar-vos el que jo li vaig fer a la Queta.

El meu nivell en fer punt és practicament zero, o sigui que he fet el que bonament he pogut.
Ja que em va dir que un dels colors preferits es el rosa que l'amor si posa... (cosa que ja sabia) doncs estava tot inspirat en rosa...
La llana que vaig utilitzar va ser la Katia Sulka que vaig comprar al club de l'agulla.
Li vaig fer un paquetet amb una etiqueta i tot... i a dins el coll fet amb punt d'arròs i 3 botons. També li vaig posar una flor i vaig forrar-li una capsa amb roba japonesa de la botiga Nunoya.


i aquí la meva víctima, lluint el coll el dia de l'entrega. Espero que t'agradés tot, Queta!!!

diumenge, 16 de novembre del 2008

Le Salon Marie Claire Idées

Ahir va ser la primera vegada que agafava un avió un dia i tornava a casa el mateix dia... i sí, com veieu pel títol, vaig anar al Saló Marie Claire Idées a París!!!
Vaig anar-hi amb una amiga, la Susanna, i allà ens vam reunir amb la Nutsue que està visquent allà temporalment.

Vam arribar una mica tard, i jo patia que no ens donés temps de veure-ho tot, i realment, ben dinat, ja ho teniem tot força vist. La fira està molt bé, la veritat, però el cansament que jo portava a sobre es notava... Crec que els nervis m'han matat... vaig estar dos dies amb molt mal d'estòmac i despertant-me super aviat de matinada, i curiosament un cop vam arribar allà em van marxar tots els mals.. però el cansament hi era...jeje...


No vaig fer masses adquisicions, perquè hi havia molta cosa de punt de creu, no m'atraviria a dir quin % d'estands eren de punt de creu i de brodats, però n'hi havia moltíssims, crec que la majoria, o bé és la sensació que em va donar a mi... Sabeu que em xifla el patch, però tampoc vaig trobar res que fos super diferent del que ja havia vist. Però només veure totes les botiguetes juntes i tot l'ambient ja valia la pena anar-hi!!!
Segurament si els preus de les cosetes fossin més econòmiques, també hauria fet més adquisicions... perquè a vegades...uffff... Abans de comprar alguna cosa t'ho penses dues vegades... eh??

Doncs tal i com ha fet la Nutsue, us ensenyo les meves adquisicions...

dijous, 13 de novembre del 2008

Bossa per l'estiu

En el post del dia 10 de novembre, faltava dir que vaig fer un altre regal. Una bosseta per a la meva germana, pel seu sant. Aquest cap de setmana va ser un intensiu d'entregues made by Lua...
Avui m'ha fet la foto, i per tant puc penjar el post.

Sabeu que aquest estiu vaig tenir la sort d'anar a EEUU, i que vaig tornar carregada de robes , doncs la meva germana es va enamorar d'una d'elles. Evidenment, la vaig separar per fer-li alguna cosa. Té no sé quants bolsos que li he fet, però bueno, aquesta vegada l'he fet diferent. Més que un bolso, perquè és molt incòmode per penjar, és una bosseta.

He utilitzat un tutorial del preciós llibre Sew pretty homestyle, de la Tilda.



Podeu veure a la portada que hi ha un parell de bolsos, doncs el que he fet és aquest però amb un altre estil de robes, un xic extremades, pequè així és la meva germana...jeje...

La roba que he utilitzat és de la Heather Bailey, de la colecció Pop Garden

Doncs aquí està!

Swatch Portraits

Fa temps que vaig fer uns Swatch Portratis... és guai perquè de fet és un quadre amb l'estampat de la tela i el marc és un bastidor. La idea i el tutorial ho vaig treure, com no, de Purlbee.

La foto és penosa, perquè al seu dia no tenia a mà la màquina de fotos, i ho vaig fer amb el mòbil, així que és el que hi ha! No estaria de més, un dia fer una foto com cal...

però de moment, aquí ho teniu... i perdoneu per la foto....


dilluns, 10 de novembre del 2008

Va de davantalets i bossetes i sabatetes...

Aquest cap de setmana he fet entrega de varies cosetes.... Alguna ja les tenia fetes fa dies, i d'altres, acabant-les a l'últim moment!!!! com sempre passa...

Primer de tot, farem referència a en Joan, el meu pare, que el divendres en va fer 61! I com no, sempre li faig alguna coseta made by Lua... Després de molt pensar i repensar, per mi és difícil fer un regal amb patch per un home... sí, potser és culpa meva i no tinc massa imaginació, però després d'haver-li fet ja un cobrellit, un coixí ben gros pel llit, una bossa pel pa, i un necesser... uffff... què més li podia fer?? Doncs mira, vaig pensar que el davantal que tenia ja li tocava retirada, i potser era hora de renovar-lo, així que aquí teniu el meu regal d'aniversari, el davantalet!!!!



Seguidament aquest cap de setmana, a continuació del post del dia 29 d'octubre, tenia més bossetes que m'havien encarregat, ja estan fetes i entregades!
Les dues bosses són robes del dissenyador Alexander Henry.



I per acabar, unes sabatetes de nadó, de talla 0 a 3 mesos... amb un patró i teles de l'Amy Butler

dimarts, 4 de novembre del 2008

Bufandarra 2008

Primer de tot explicaré en què consisteix la Bufandarra per a la gent que llegeixi aquest blog i que no és, o no sap que existeix, el grup BK, Barcelona Knits.
Primer de todo explicaré en qué consiste la bufandarra para la gente que lea este blog y que no sea, o no sabe que existe, el grupo BK, Barcelona Knits.

Cada dilluns a la tarda una colla de gent ens reunim per a teixir a la Orxateria Valenciana a Barcelona. Jo he començat a anar-hi fa ben poc, des del setembre, i el meu nivell és zero, o sigui que intento aprendre i fer el que puc. Pel que he vist, cada any s'organitza la Bufandarra, i jo m'he animat a participar-hi. Només hi poden participar membres del BK.
Cada lunes por la tarde un grupo de gente nos reunimos a tejer a la orxateria valenciana en Barcelona. Yo he empezado a ir hace bien poco, desde septiembre, y mi nivel es cero, o sea que intento aprendre y hacer lo que puedo. Por lo visto, cada año se organiza la Bufandarra, y yo me he animado a participar. Solo pueden participar los miembros del BK.

La Bufandarra consisteix en un intercanvi de bufandes com ja us podeu imaginar. Cada participant omple una fitxa amb les seves preferències en colors, llanes, tipus de bufandes, etc... i es fa un sorteig.
La Bufandarra consiste en un intercambio de bufandaas, como ya os podeis imaginar. Cada participante rellena una ficha con sus preferencias en colores, lanas, tipos de bufandas, etc... y se hace un sorteo.

Doncs bé, jo de moment donaré una pista a la meva víctima... la llana que estic utilitzant és aquesta....
Pues bien, yo de momento daré una pista a mi víctima... la lana que estoy utilizando es esta...


i el color no el dic... però pot ser un d'aquests!!!!!
y el color no lo digo... pero puede ser uno de estos!!!!


Quin color t'agradaria per a tu ????
Qué color te gustaria para ti???