dilluns, 29 de desembre del 2008

Coll i Bufanda pour moi !


Els regals de nadal que he fet no n'hi ha cap de tejeril, són de patch, i quan tingui les fotos ja les penjaré. Així que us ensenyo el que he acabat aquests dies de neu i pluja... i són per mi, que ja tocava!!!

He acabat un coll d'un patró de la Nicky Eipstein
que la Belén em va passar. Es diu Colors of Tuscany Scarf

He utilitzat la llana Rowan, Colourscape chunky by Kaffe Fasset.
I aquest ha estat el resultat.


També m'he fet una bufanda. El dissabte em va agafar el rampell que volia fer alguna cosa rapideta i amb una llana gruixuda. Em vaig decidir per la Katia Ethnic de colors grisos. En teoria es fan servir agulles del 9-10, però al dir-li a la senyora botiguera que jo era novata i que apreto bastant, em va dir que utilitzés del número 12!!! catxu agulles deu meu!!!! però ja ha quedat amb l'efecte que jo volia.





dijous, 11 de desembre del 2008

Pinya...o com es digui...

Ja tinc el primer regal de caga-tió!!!!

La típica "pinya" de patch, feta amb robes (obviously), però sense cosir!
(és una bola de porexpan i els trossos de roba enganxats amb agulles de cap)


L'any passat ja en vaig fer una per fer un detallet a la meva tieta, i com que va semblar que al meu pare li agradava, (espero que no m'ho digués per compromís...jeje) doncs aquest any n'hi he fet una per ell.

És molt típic fer aquestes pinyes amb robes de colors de nadal, verd i vermell, però a on vaig a classe de patch, en tenien una feta amb aquests colors i no me'n vaig poder resistir!!!!
Les robes són de la Yoko Saito, Lecien.

Doncs a veure si tinc èxit i li agrada... però fins el 24 a la nit no ho sabré!!! arrrggg!! Espero que aquesta pinya em duri a les meves mans... perquè ja em conec jo! No puc tenir coses per a regalar gaires dies abans... perquè no em puc aguantar i les regalo abans d'hora!!! No tinc remei!!!

Ara la qüestió és la següent: En teoria hi va clavada una espelma que surt del centre, però no sé si deixar la pinya tal qual està, per posar en qualsevol lloc per a decorar, o clavar-li l'espelma...

Què faríeu???

divendres, 5 de desembre del 2008

Collaret

Ahir al vespre vaig estar fent aquest collaret per a regalar a la Berta, la filla de la meva amiga Laura. No és el seu aniversari ni res... però em venia de gust fer-li, i li regalaré perquè sí!!! Perquè em ve de gust! no cal buscar cap ocasió especial per fer regalets, oi??

Aquest cap de setmana la veuré i espero que li agradi!! Potser és un pèl massa finet... en fi, ja veurem si li agrada...



He fet servir una tela de la Tilda i unes boles de color rosa brut, que dic jo... Ho vaig comprar tot a U3U, al carrer muntaner 131.
Un cop comprada la roba i les boles, me'n vaig anar al Mokuba a comprar les cintes que sempre faig servir per a fer els collarets, i crec que el color que vaig trobar s'hi adiu molt bé!

dilluns, 1 de desembre del 2008

LA Bufanda

Fa un any que vaig decidir de començar aprendre a fer punt, i el projecte que vaig escollir va ser una simple bufanda de canalé per en Dani. La llana que vaig fer servir va ser la Ornaghi Filati Tibet amb un color gris marengo.

Entre una cosa i altra no trobava mai el moment i anava tant lenta que em vaig desesperar...
Vaig deixar-ho arraconat fins ara fa dos o tres mesos que m'hi he tornat a posar i vaig acabar la bufanda interminable a les quedades de Bk.

No l'havia penjat i potser ja seria hora... així doncs aquí teniu en Dani "posando" amb la bufanda...