dijous, 17 de juny del 2010

Mixed Projects


Després d'haver acabat varis projectes des de fa dies, i per falta de temps, aquest post serà bàsicament un popurri de projectes.

Projecte núm. 1 - Bolso de ganxet


Aquest bolso l'he fet amb un patró i llanes comprades a on vaig a classes de patch, al Club de l'agulla. Hi ha 6 colors diferents de cotons.
Està fet a partir de 45 hexàgons. Sembla que n'hi hagi menys, oi?

No he fet foto de dins, però porta un forro de tela amb color turquesa i una cremallera, per seguretat amb els temps que corren... ;)

Projecte núm. 2 - Bolso-Saca


Aquí una, fent de model (jeje), d'un mega-bolso-saca, ideal per l'estiu, per portar-hi de tot i més.
Està fet amb un metre de roba gruixuda, que en diuen "home decor", que és perfecte per donar-li una mica més de cos. És un encàrrec per una meva amiga.
Aquí, el que em vaig fer per mi fa un parell d'anys.

Projecte núm. 3 - Bossetes per nadons

Un encàrrec que em va fer una altra meva amiga, per fer un detallet a unes criatures que han de nèixer. Una bosseta o per anar a la guarderia, o per posar els bolquers o el que es vulgui.



Projecte núm.4 - Manta del doctor



Aquest últim projecte, i per ser l'últim, no el menys important, sino al contrari, una manta per un amic molt important per la família. Per un doctor que ha fet molt per nosaltres, i enamorat d'alguna de les mantes que té el meu pare al seu poder fetes per mi, vaig decidir que havia de fer-li alguna cosa al nostre amic.
És una manta amb fons blau marí molt fosc, quasi negre i amb quadres de teles Lecien de la meva dissenyadora preferida japonesa Yoko Saito.
Una manta seriosa i ahora elegant (crec) per a un senyor.

I això és tot!