dimarts, 27 de desembre del 2011

Bon Any Nou !!!!

Com l'any passat, ja que vaig tard en desitjar-vos unes bones festes de Nadal, us desitjo un Bon Any Nou!

Ultimament vaig molt de vòlit i cada vegada em costa més trobar un moment per escriure i també per mirar i tafanejar els blogs de qui em llegeix i també d'altra gent, així que si no us deixo comentaris és que segurament no he entrat al vostre blog, intentaré anar-me posant al dia amb tot lo meu i amb els vostres blogs.

I sense més dilació us ensenyo els regals que he fet per aquestes festes. Més endavant ja us ensenyaré altres coses que he fet i que encara no he penjat.

1 - Un conjunt de tovalloles de mà per a la meva germana i el meu cunyat.
Estava pensat principalment pel seu bany, però també li queda bé al bany petit (o de cortesia), així que ella encantada i jo feliç! :)
Simplement el que he fet ha estat folrar cada extrem de les tovalloles. Espero que un cop rentades segueixin  bé, creuem els dits perquè no ho tinc massa clar.




 

2 - Cobrellit
Un cobrellit pel meu pare amb tons càlids i molt neutre. La majoria de teles són de la marca japonesa Lecien i de la dissenyador Yoko Saito.
Ja que la boata que porta és molt guixuda i molt dificil d'encoixinar a màquina perque té varies capes i es mou molt, tant sols porta unes puntades a cada vèrtex de cada  bloc per subjectar les teles i la boata.





Desitjo que acabeu de passar unes bones festes!!!!
Ens veiem aviat!!!