divendres, 28 de setembre del 2012

Purple

El títol ho diu tot.
Per una amant dels colors de gama violeta. Per la mare de la martina, i per la martina.

Una bossa per guardar-hi els bolquers o bé posar-hi alguna muda, i un parell de peücs amb una bosseta per guardar-los.

  
La tela estampada de xaiets és del Nunoya. 



Els peücs estan fet amb un cotó orgànic (pachuko) comprats a Llanàrium , seguint un patró que la laia et dóna amablament amb la compra del cotó. Amb un cabdell de cotó, me'n van sortir dos parells de peücs. 
 
 

I per acabar, i no menys important, un jerseiet talla 1-3 mesos.
No diré que ha estat fàcil, al contrari. Aquest jersei està fet amb un patró que vaig comprar al club de l'agulla. Estic molt contenta del resultat, però això de cosir peces teixides no és el meu fort...
Ha estat el primer i no sé si serà l'últim, espero que no, però de totes maneres crec que em decanto per els patrons top-down, que  no porten costures i no s'han de cosir.





Ah, me n'oblidava. Està fet amb llana Belle Organic Dk, de la Rowan by Amy Butler.
El color Slate i treballat amb agulles del 3,5.

Espero que us agradi.
La Martina ja ho llueix encantada.
 

dilluns, 17 de setembre del 2012

I... benvinguda, Elena!



Doncs aquest post será per ensenyar-vos l’altre regal per nadó que he estat fent aquest estiu.

No us enganyaré si us dic que estava nerviosa per fer aquest regal, era per la meva amiga Ana, molts ja la coneixeu, ella fa uns regals de nadó preciosos...  Així que tenia el llistó molt alt per sorprendre-la amb un regal una mica diferent. 

Com que sabia que de cobrellits pel llit  per l'Elena segur que no li’n faltarien, un cop li vaig dir que volia regalar-li alguna cosa feta per mi (of course), vam acordar que li faria una manteta de jocs, així jo no havia de preocupar-me que anés a conjunt de l’habitació i podria fer una peça que ella la podria posar on vulgués. Així que només m’havia de preocupar de fer alguna cosa que li agradés! ;)

Desprès de pensar i repensar molt el patró i les teles que podria fer servir, finalment em vaig decidir per unes teles que fa uns anys (diría que 3 o 4) vaig comprar al Club de l’agulla, i les tenia guardades com un tresor.  Són del fabricant Lecien, i el nom de la col·lecció és “My Folklore”. Com que estan super descatalogades, us poso un link que he trobat que surt una foto amb quatre teles perquè pogueu veure com eren.




El patró que vaig fer servir, és el d’una manteta del club de l’agulla, però vaig adaptar de mida ja que la meva intenció era fer la manta quadrada i la original era rectangular, i a més vaig afegir-hi unes butxaques per poder-hi posar 4 ninos…  
Ah, m’oblidava! La tela del contorn és d’un altre fabricant (Stof) Em va costar trobar una tela que m’hi agradés i que quedés bé. Vaig comprar-la també al club de l’agulla i en arribar a casa, van començar els meus dubtes i no sabia si havia fet  bona elecció. Em feia por que no es veiés molt  diferent de color i d’estil amb la resta de teles (com sempre, sóc una cagadubtes, sino, ja no seria jo, oi?) però he de dir que m’encanta com ha quedat la combinació. 





Els ninos que vaig fer, va ser un sonall d’ocellet en ganxet com els que he fet altres vegades, un taggie blanket (mini-manteta de amb cintes perquè els nadons les estirin o bé les mosseguin quan els hi creixen les dentetes),  un osset de forro polar tret del llibre Zakka Style (aquí podeu veure la contraportada, on es veu l’osset en un coixí), i un bolet que me l’he inventat jo (fet amb tela i tovallola).



I per completar el regal, vaig fer-li a l'Elena unes botetes de punt, amb un cotó orgànic color natural  comprat a Llanàrium,  presentades dins d’una bosseta amb una tela a conjunt amb la manta, i un parell de porta-xumets de roba. 


El millor de tot és la satisfacció que et queda quan veus que els nervis i la feina han valgut la pena, perquè els hi va encantar, tant a l’Ana i l’Álvaro, com a tota la seva familia. 

Ana, us desitjo el millor

p.d. Fotos by Ana
 (gràcies Ana!)

dilluns, 10 de setembre del 2012

Benvinguda, Martina!

Hola a tothom!
Aquesta setmana passada ha estat molt emotiva per mi. Dues de les meves amigues han estat mares!
Ha anat tot bé, així que estic feliç! :)

Aquest estiu, ja que no hem fet res especial per les vacances, he pogut "treballar" molt, i menys mal, perquè tenia molta feina per fer.

En aquest post us ensenyo el regal per la filla de la meva amiga Sílvia, la Martina.

Ja ho tenia parlat amb la meva amiga, i vam quedar que li faria un cobrellit pel llit de branes.
Ella preferia alguna cosa amb colors suaus i que no fos estrident, i també que no hi haguessin massa dibuixets. Vam localitzar una roba estamapada del nunoya, preciosa, i a partir d'aquí vaig triar la resta de teles per posar al cobrellit.





També vaig fer-li un nino de ganxet. Un xaiet dormint.
El patró és aquest


També vaig afegir-li un porta-xumets fet de ganxet, amb el cap d'ossito com el dels sonalls que faig a vegades, però una mica més petitó, del llibre Amigurumi Two de Ana Paula Rimoli.
La tira la volia fer de tela, però vaig pensar que per cosir el cap a la tira em seria més facil fer-ho tot de ganxet.




I per acabar,  també vaig fer-li un pitet amb la roba estampada del cobrellit.

Espero que a la martina li agradi tant com li va agradar a la mare.

Petons i fins aviat!!

(d'aquí uns dies us mostraré un altre regal de nadó....qué será será... )