dimarts, 16 d’octubre del 2012

Pensil case - Mic



En l'últim post vaig dir que tardaria a mostrar-vos alguna cosa, però a l'estiu vaig fer un regalet que no vaig penjar al blog, així que aprofito ara i us l'ensenyo.

En Ferran, el nen d'una amiga, va fer dos anyets, i com que sé que és un enamorat d'en Mic, vaig estar pensant què li podia fer relacionat amb en mic. De samarreta com aquesta ja n'hi vaig fer una...

Se'm va acudir que li podria fer un estoig per posar-hi els colors de pintar, ara que s'ha aficionat a pintar o millor dit, a fer gargots. ;)




La història va ser la següent: 
La idea inicial era fer estoig amb la cara d'en mic, o sigui, amb la mateixa idea de la samarreta, fer l'estoig, però.... abans de començar l'estoig me'n vaig anar a comprar els llapis.
Vaig comprar unes ceres especials per nens petits, i a la botiga em vaig trobar allà penjats, uns mini-mic clauer... quina monada... així que automàticament vaig fer canvi de plans! Vaig comprar el mini-mic per penjar-lo al estoig i ara em faltava decidir-me com faria l'estoig. Vaig decidir no fer la cara d'en mic no, pq quedaria massa carregat...

I el nom? doncs ja està!!! Un estoig amb el nom i en mic penjat de la cremallera.
I les lletres, com les faig??? doncs mira, vaig pensar que podria fer-les seguint una mica l'estil de les lletres d'en mic amb els cercles, tipus aquestes:



El cercles grocs són de feltre, i les lletres vermelles són de roba. Tot aplicat amb punt de festó.
Les lletres al ser tant petites les vaig aplicar amb el punt de festó a mà. Les rodones les vaig aplicar a màquina.



  

 A en Ferran li va encantar!!! se'l veia feliç amb els seus colors i amb el mini-mic.



divendres, 5 d’octubre del 2012

Birds

 
Un nou conjuntet de nadó, rosa que l’amor s’hi posa.

Sembla que últimament estic envoltada de Martines, oi?

Aquesta tela de casetes d’ocells m’encanta. És de la dissenyadora Ann Kelle, de la colecció Urban Zoologie. La fan amb dos tons, aquesta amb tons més alegres i una altra amb tons una mica més càlids.



Si us interessa comprar-la, per exemple aquí la podeu trobar.
I per fer un pack ben a conjunt, no poder-hi faltar-hi aquí el sonall d’ocellet, oi?



L'ocellet està fet amb dos tipus de cotons. El cos de l'ocellet l'he fet amb el cotó Natura Just Cotton de la Dmc (treballat doble), comprat a Llanàrium. El bec i la circumferència, està fet amb el cotó Handknit Cotton de la Rowan, comprat al corner del Corte Inglés. Treballat tot amb agulles de 3,5 mm.



Segurament estaré uns dies sense mostrar-vos res, ja que no tinc cap feina entre mans.

Fins aviat!!!