dimarts, 30 d’abril del 2013

Benvinguda, Carla!

Fa temps que tenia ganes d'ensenyar-vos el regal que vaig fer-li a la Carla per quan neixés.  Fa un parell de mesos que el tinc acabat, però entre que he hagut d'esperar que neixés i que he tardat més d'un més a donar-li el regal, doncs la cosa s'ha retrassat... així que ara ja us el puc ensenyar! :)

Vaig dir-li a la meva amiga que em feia il·lusió fer-li un cobrellit pel llitet de branes, ella em va dir que no calia, que era molta feina, però el que sí que li faria molta il·lusió era un coixí amb el nom brodat com el que li faig fer en el seu dia al seu nen, l'oriol.
Total, que li vaig dir que perfecte, però que li faria igualment el cobrellit, així que millor que em digués com el volia. ;)
Em va dir: "Laura, fes el que a tu t'agradi que a mi em semblarà perfecte"

Així que tenia via lliure! El que sí que sabia és que l'habitació de la Carla era tota en blancs i crus, així que qualsevol cosa que li fes hi quedaria bé i seria fàcil de combinar.

 Espero que a la Carla li agradin les matrioshkes perquè.....


Sabia que volia utilitzar una tela de Kokka fabrics de Matrioshkes que és preciosa i crec que ja no la fan, és una pena... vaig estar buscant idees per internet i vaig trobar aquesta.
A partir d'aquesta idea vaig fer la meva. Vaig anar al Club de l'agulla amb la tela de les matrioshkes i vam començar a buscar teles que hi combinessin de colors, i entre les teles que vam trobar i algunes que tenia jo per casa, em vaig posar "manos a la obra"!

 








Em vaig inventar les mides dels blocs, tinguent en compte la mida que feia el llitet, que era de 70x130. I el contorn blanc del cobrellit, perquè pengés pels costats.
Les matrioshkes les vaig aplicar amb punt de festó segons els colors de la nina, i vaig encoixinar el cobrellit seguint totes les tires que formen els blocs.


També vaig fer el coixí que tanta il·lusió li feia a la meva amiga Teresa i a més a més, dos porta-xumets i uns peüquets amb una llaneta de la marca smc comprada a Llanàrium. 




Espero que us agradi tant com a mi i a la meva amiga Teresa! ;)


Gràcies pels vostres comentaris, sempre em fa moltíssima il·lusió rebre'ls!

dilluns, 22 d’abril del 2013

Feliços 40, Pep !

El dia 12 d'abril va ser l'aniversari del meu cunyat. La meva germana fa mesos que se li va ocòrrer preparar-li una festa sopresa pels 40 anys. Sí, sí, i jo no ho veia massa clar perquè pensava que potser en pep marxaria corrents si li feiem alguna festa sopresa...jeje,  però ella estava segura de que li faria molta il·lusió, així que ho va tirar endavant.
L'hem tingut ben enganyat pobre Pep, sempre dient-li excuses per la Sílvia poder-se escapolir i anar comprant coses i lligant-t'ho tot. Ella volia fer-ho força tot ella, així que us podeu imaginar que tot porta feina...

He intentat ajudar-la amb tot el que he pogut i vaig portar unes setmanes estressades però ara ja estic tranquila i contenta perquè va anar tot mooooolt bé! :)

Us ensenyaré una de les meves aportacions, unes lletres de PEP folrades amb tela.
Vaig comprar unes lletres fetes de paper mache i les vaig folrar, de la mateixa manera que vaig fer aquí, però aquesta vegada les lletres eren més grans, de 20 cm d'alçada.





El tutorial utilitzat el teniu aquí 

A partir dels colors de les lletres, vam anar comprant la resta de coses per adornar el menjador d'on faríem el sopar. Vam llogar una masia preciosa a Joanetes. Per si a algú li interessa, us passo l'enllaç.
També vam encarregar uns centres de flors, que la florista ens els va fer a partir també dels colors que haviem triat i ens va ajudar a adornar el menjador i posar la guirnalda perquè quedés ben bonic! 

I per acabar, us passo algunes fotos de com va quedar el menjador adornat:









 I el detall perquè els familiars i amic s'emportessin a casa, van ser unes galetes amb un 40, amb una foto d'en pep de quan era petit. Aquestes preciosos galetes ens les va fer l'Helena de Drapets. Si no la coneixeu, us recomano que mireu el seu blog, fa coses precioses, tant de cosir com de cuina.



 Gràcies Helena!  I gràcies pel detall que ens vas fer a mi i a la Silvia, m'encanta, ja ho saps! 
(m'he oblidat fer foto....)




Espero que us hagi agradat.

Va ser una festa que segur que en Pep recordarà sempre, envoltat de tota la família i amics, qui més estima.



dimarts, 16 d’abril del 2013

Baby Beetle


Un amic meu em va demanar fa temps que volia fer-li un detall pel nen d'un seu amic. Volia alguna cosa moderna i que no fos nyonya. Els dos són dissenyadors gràfics i els hi agraden les coses que no siguin massa típiques de nadons.
La veritat és que no sabia pas què fer, però em va dir que el seu amic és un amant dels escarbats.
Així que em vaig veure salvada!!! Farem un body amb un escarbat aplicat!

La idea inicial era fer un body, però al limobebe vaig veure que tenen uns monos que són com els bodys però amb pantalonet curt... els vaig trobar genials i molt modernets i pefectes per l'estiu, no creieu?

Aquí us deixo unes fotos de l'escarbat aplicat.
No negaré que va ser força entretingut d'aplicar, tot i fer-ho a màquina... això d'aplicar peces petites té força tela!  ;)








I gràcies pels vostres comentaris, sempre em fan molt feliç!

Petons!

dilluns, 8 d’abril del 2013

Striped baby quilt

La meva sogra havia de fer un regal per un nadó, i ja us poseu imaginar a qui li va encarregar el regal, oi?  :)

La veritat és que no tenia ni la informació de com era l'habitació de la criatura ni si els pares eren molt moderns o no. Així que vaig decidir fer un quilt que no fos ni molt extremat de colors ni tampoc molt clàssic.

A partir dels colors de la tela estampada (de la colecció Woodland Pals de Ann Kelle) vaig anar triant la resta de teles per combinar-hi.

I aquest és el resultat, un patró ben senzill, amb tires de diferents amplades. Les mides de les tires les  vaig anar fent una mica com em va semblar. El que sí que vaig tenir en compte per fer les amplades,  van ser les teles més fosques, les vaig fer més primetes perquè no ressaltessin tant al costat de la resta de teles. 







I un pitet a conjunt...


 

Espero que us agradi, i fins a la propera!!!

dimarts, 2 d’abril del 2013

Punxa-punxa


Com passa el temps.... d'aquí un parell de mesos farà ja un any que vaig anar a fer un taller monogràfic de "punxa-punxa" impartit per la Rut Vilella a la preciosa botiga U3U.
Aquí teniu la info de l'últim curs que han fet.


M'ho vaig passar genial i em va agradar molt aprendre aquesta tècnica de brodat.
És fàcil de fer i es poden fer moltes coses diferents.

Em vaig decidir a provar de fer el logo de l'estudi de disseny gràfic d'un amic, Dummiesgrafic.




Crec que els hi quedarà ben xulu penjat a la paret de l'estudi.

Fins a la propera i bona setmana a tothom! (que aquesta serà curteta!)