dimarts, 28 de maig del 2013

Més cosetes per a l'Ares...


Me n'he adonat que moltes noies que fan labors, quan els hi arriba el moment de ser mares,  totes aquelles coses que tenien a la llista per cosir i teixir pel seu futur fill, quan arriba el moment, no saben com,  però se'ls hi tira el temps a sobre i els falta temps per fer-les, o bé estan tant cansades que no tenen ànims de cosir...
Així que... em vaig oferir a la mare de l'Ares a ajudar-la amb petites cosetes que sabia que tenia a la llista per cosir.

L'últim post us vaig ensenyar el cobrellit i llençolets pel llit de branes que li havia fet a l'Ares.
Però abans que això, li havia fet una bosseta per posar els bolquers i una altra per posar cremes i "cachivaches" varis pel nadó. Ah, i  també un amanyac.

Vaig fer dues bossetes de mides diferents. Vam mesurar què hi havia d'anar a dins, i a partir d'aquí vaig adaptar aquest tutorial a la mida que necessitàvem.






 

Com que la meva amiga és una "loca" de les teles Tilda, em va donar ella les teles que li agradaven per fer les bossetes. La veritat és que les teles són una monada!!!
Amb un fat-quarter en teniu de sobre per fer un necesser d'aquests.
Us recomano que feu servir una friselina que no sigui molt molt prima, ja que sino, no dóna gaire cos i quan està buida s'aixafa de seguida.

I per acabar, un amanyac. Vaig comprar el kit a la passada fira de sitges al Tela Marinera, que contenia la tela fina de topos de tovallola, i la tela de cotó llisa.
Per personalitzar-lo una mica, hi vaig fer una aplicació d'un pastisset, hi vaig brodar el seu nom, i vaig decidir acabar les cantonades en punta rodona.







Fins aviat i bona setmana!

dijous, 16 de maig del 2013

Benvinguda, Ares!

El dimarts va nèixer l'Ares, la nena de la meva amiga Lili.

Fa temps que tenia ganes de fer alguna cosa amb teles de la Tilda. En faig comprar algunes a la última fira de Sitges, però tot i així, com que em faltaven teles per fer la manta, vam anar amb la Lili a comprar-ne més. La veritat és que és d'agrair que triéssim les teles juntes, així vaig estar tranquila i sense patir de si li agradaria o no la manta... ;)



La manta està feta amb 9 teles fat-quarters (45x55 cm), tallades a quadrats de 4,5 pulzades, i un cop cosides queden a 4 pulzades vista (10 cm).


Està encoixinada a un 1/4 de pulzada de la costura, amb fil Sulky de color blanc trencat.

Per la part del darrera de la manta vaig utilitzar un llençol blanc que vaig comprar a ikea, i amb el mateix llençol vaig fer una coixinera i una llençolet pel llitet de branes.

Fa temps que tenia ganes de provar de fer una punta de ganxet, així que aquesta era la meva ocasió ;)
Utilitzant aquest i aquest tutorials del blog You go Girl
Vaig anar a Llanàrium amb les teles que havia utilitzat per fer la manta, i vam trobar un cotó de color fucsia del Natura Cotton de la Dmc que hi quedava perfecte de colors!


 També vaig fer un porta-xumets amb una tela de la Tilda

 

   


Ahir els hi vaig donar el regal, i els hi va encantar!!!!


Gràcies Lili per estar sempre aquí!