dilluns, 22 de juliol del 2013

Intercanvi amb My World of Wool (II)


Avui em toca ensenyar-vos el que vaig rebre jo de l'intercanvi amb la Cristina de My World of Wool.
Ja us vaig dir que jo li havia fet una familia d'ous i pollets i ella m'havia fet una funda de coixí.

Aquí veureu un reportatge fantàstic del coixí.

Vaig rebre aquest paquet, tant xulu embolicat, i amb dues troques del cotó  Natura!!!!



Aquí us deixo uns detalls del coixi.....
 

Està tant ben fet !!!!!! És una passada!!!



Queda bé en el sofà, oi ????


Doncs el seu lloc no és el sofà.....

A tothom li agradaria tenir una habitació que fos un taller per fer les seves manualitats oi??? I qui no el pot tenir, com jo, s'ha de conformar en invadir la taula del menjador! jajajaja!!
Així que ara veureu per on és la funda de coixí que li vaig demanar a la cristina....

La veieu????


Sí, sí, és per la cadira de la taula del menjador on hi tinc posada permanentment la màquina de cosir! ;)




Mil gràcies Cristina!!!! Ja t'ho he dit mil cops, però m'encanta!!!!
Gràcies, gràcies i gràcies!!!!!!

dilluns, 15 de juliol del 2013

Peppa Pig


Hola, coneixeu la Peppa Pig????



Doncs jo fa dies vaig descobrir que a part d'en Mic, un altre "hit" pels més petits de la casa és la Pepa, la Porqueta. Sé que la emetien per tv3, però sembla que ara no està a la programació... :(

La meva amiga Lídia em va explicar que el seu nen, en Ferran, va boig amb aquests dibuixos... i em va fer tanta gràcia i els vaig trobar tant monus que vaig dir-me, 'vinga, li faré alguna cosa' !!!
Vaig comprar aquest patró de ganxet, i em vaig posar "manos a la obra" !!!

No ho negaré pas. No m'ha estat fàcil fer-lo, sobretot fer l'expressió de la cara. La cara del nino del patró no m'acabava de convèncer, així que vaig pensar en altres maneres de com podia fer-la. Enlloc de fer tot el nino de ganxet, les galtes, els forats del nas i els ulls els vaig fer de feltre. I l'iris dels ulls amb ulls d'amigurumi. 

Aquí la teniu:





Vaig fer servir cotó  Cotton Time, comprat a Llanàrium i vaig fer servir agulla del número 4.
Aquest cotó és genial per fer amigurumis.

  


Espero que us hagi agradat!!!!

Ja us ho he dit moltes vegades, però gràcies per passar pel meu blog!!! :)



divendres, 12 de juliol del 2013

Intercanvi amb My world of wool


L'últim intercanvi que he fet ha estat amb la Cristina de My world of wool.
Encara no tinc fotos decents de la funda de coixí tant preciosa que em va fer, però la podeu veure aquí, que hi ha un reportatge fantàstic!!!! Mil gràcies Cristina, el coixí és preciós!!!!!
A part del coixí, em va posar en el paquetet dues fantàstiques troques del Cotton Natura de la Dmc... m'encanta aquest cotó, i té uns colors preciosos!! D'aquí uns dies penjo les fotos de tot!!!

Ara us ensenyo de moment la meva part de l'intercanvi.
La Cristina es va posar en contacte amb mi i em va dir que li faria moooolta i moooolta ilusió que li fes una cosa per la seva filla, uns ous-pollets com els que li vaig fer a la Cristina de No paris de cosir.

Quan m'ho va proposar, estava liada amb altres coses i no m'hi veia en cor... però li vaig dir que si no tenia pressa, li aniria fent de mica en mica... Tracte fet! Així doncs que vam organitzar un intercanvi!!! Aquest cop però van ser mitja dotzena ;)

Ja que l'intercanvi era per la seva filla, vaig voler fer-li un mini detallet per la Cristina, un necesser. Vaig escollir una tela de l'Amy Butler que la trobo super bonica i amb un toc romàntic....

 
Aquí els paquetets....



Aquí ....
 


 Els ous pollets!
 
 




 I el necesser....




Les fotos són bastant dolentes... la llum que tinc a l'hora que arribo a casa entre setmana és bastant fatal... però no hi he pogut fer més!

Cristina, gràcies per aquest intercanvi!!!! M'ho he passat de conya!!!!! Gràcies per ser tant agraïda i gràcies per seguir-me i donar-me ànims per seguir fent creacions!

dilluns, 8 de juliol del 2013

Kosturetes


Fa un parell de setmanes va ser l'aniversari de l'Antònia de Kosturetes, i com que sabia que tardaria una mica a pujar per Queralbs i no li podria donar en persona, doncs vaig fer-li un detallet i li vaig enviar.

Aquí ho teniu, una eco-bag i un monederet amb el seu nom de blogger brodat.
Trobo que és un regalet ben xulu, oi? una bossa com les de la compra de plastic però amb tela i un monederet per posar-hi els cèntims ;)
Últimament he fet varies bosses i monederts d'aquests... d'aquí uns dies us n'ensenyaré un altre ;)








I tenia pendent ensenyar-vos un regal que em va fer ella fa temps. Un porta-documents super xulu! I amb una nansa de fusta super maca!!! Mil gràcies Antònia, em va encantar!!! Ja l'he fet servir!! :)



Fins aviat !!!!!!


dimarts, 2 de juliol del 2013

Benvingut Estiu!!!!


Sembla que ja el tenim aquí, no??? Encara no fa pas mooooolta calor, però els dies són més llarg, i només això ja és vida!!!

I per estar ben preparada per anar a la platja, em vaig apuntar a un curs que va fer Lady Crochet (gràcies Inge, vas ser genial!!) a Lukumas, on fan uns dolços artesanals... per llepar-s'hi els dits!!

El curs consistia en adornar amb ganxet un cabàs de palla. La Cristina de No paris de cosir em va animar a mi i també a la Montse de Mil i una idees... així que les tres maries cap al curs!! I lo bé que ens ho vam passar, noies?? Vam sortir d'allà les tres amb el nostre cabasset!!!


La Cristina i la Montse van dir: "Ara el podriem tonejar més i penjant-li algun peixet o algo així, oi?"
Jo en un primer moment vaig pensar que no el tonejaria, més que res, perquè l'endemà de fer-lo celebràvem l'aniversari de la meva germana i li havia de regalar.

Aquest és el seu cabàs que vaig fer-li a la meva germana:



Vam utilitzar un cabdell del cotó Mali de la Katia. Jo vaig fer servir un color corall super xulu, és el codi 13.

Però després, a casa,  em vaig posar a fer-ne un per mi... i veient lo xulus que els hi havien quedat els de la Cristina i la Montse, em vaig decidir a fer la balena com la de la Cris, ja que a més, feia pocs dies m'havia comprat l'últim llibre de la Tilda, el problema és que no em vaig fixar que me l'havia comprat en noruec!! aix!!!! Aquí teniu la versió en anglés.

I aquí el meu cabasset amb la balena:






Crec que em vaig estar més temps a fer la balena que no pas tota la part del ganxet.... jeje!!

I misteris de la ciència.... que per fer el cabàs de la meva germana vaig fer servir un cabdell de cotó i me'n va sobrar una micona... i per fer el meu, que era de la mateixa mida, em vaig quedar que em faltava folrar una nansa!!!!  Aixxx!!! Vaig haver-ne de comprar-ne un altre.

I aquí em teniu el dia del curs!!


Gràcies guapes, va ser genia!!!

I gràcies a tothom per llegir-me!!!