diumenge, 16 de novembre del 2008

Le Salon Marie Claire Idées

Ahir va ser la primera vegada que agafava un avió un dia i tornava a casa el mateix dia... i sí, com veieu pel títol, vaig anar al Saló Marie Claire Idées a París!!!
Vaig anar-hi amb una amiga, la Susanna, i allà ens vam reunir amb la Nutsue que està visquent allà temporalment.

Vam arribar una mica tard, i jo patia que no ens donés temps de veure-ho tot, i realment, ben dinat, ja ho teniem tot força vist. La fira està molt bé, la veritat, però el cansament que jo portava a sobre es notava... Crec que els nervis m'han matat... vaig estar dos dies amb molt mal d'estòmac i despertant-me super aviat de matinada, i curiosament un cop vam arribar allà em van marxar tots els mals.. però el cansament hi era...jeje...


No vaig fer masses adquisicions, perquè hi havia molta cosa de punt de creu, no m'atraviria a dir quin % d'estands eren de punt de creu i de brodats, però n'hi havia moltíssims, crec que la majoria, o bé és la sensació que em va donar a mi... Sabeu que em xifla el patch, però tampoc vaig trobar res que fos super diferent del que ja havia vist. Però només veure totes les botiguetes juntes i tot l'ambient ja valia la pena anar-hi!!!
Segurament si els preus de les cosetes fossin més econòmiques, també hauria fet més adquisicions... perquè a vegades...uffff... Abans de comprar alguna cosa t'ho penses dues vegades... eh??

Doncs tal i com ha fet la Nutsue, us ensenyo les meves adquisicions...

7 comentaris:

albis ha dit...

AAAAAAAAAh! jo vull, jo vull!!!!

Carol ha dit...

doncs aquest any també tenia pensat fer el mateix que tu però en comptes del dissabte el divendres. Al final no ha pogut ser pq tinc dos viatges planejats i els quartos no arriben x a tot. Però potser l'any que ve m'animo.

Belen ha dit...

demà sense falta una crònica més extensa eh??
així us ho vareu pasar bé?

petons!

RID ha dit...

AHHHH! quina enveja, jo sempre m'ho miro a la propaganda de la revista...Sí, suposao que com a creativa, només el fet de veure-ho tot junt i tan bonic ja val la pena.
Molt xules aquestes escapadetes, un dia d'aquests jo també m'animaré..
Petons

Knit Family ha dit...

Que bè, el que passa que t'intentes controlar perquè o t'ho emportes tot o has d'anar seleccionant molt sinó et deixes el sou de 4 mesos....

Anna Orduña ha dit...

viatge relampago!!! segur que us ho devieu passar molt bé. a la propera m'avises, eh... jajaja
ens veiem akest finde.
ptnts, anna

Lolita Blahnik ha dit...

asi que tu tambien fuiste!!!! que suerte!