dimecres, 19 d’octubre del 2011

Summer projects

Passats 2 mesos despés de les meves vacances d'estiu, em digno tot just ara a penjar varies coses que vaig fer durant les vacances.
Tenia varies comandes que m'havien fet i ja que no tinc mai gaire temps, vaig aprofitar l'estiu per poder-les fer amb tranquilitat. També vaig aprofitar l'estiu per començar un quilt de kokeshis, però encara "estoy en ello"... així que més endavant us el mostraré.

Allà va....

1- Tres kits nadó

Per un costat, una meva amiga em van encarregar 3 kits de nadó per a fer regals de naixament, que consistien en una bosseta per posar bolquers o robeta, un pitet i un sonall.
Els dos primers kits que son del mateix estampat pero amb colors diferents són per una bessonada.





2- Tres fundes de coixí.

Per un altre costat, la mare de la meva amiga feia temps m'havia demanat uns coixins pel sofà. El seu sofà és marró fosc i em va dir que li agradaria que fossin amb tonalitats taronges, grocs... Després de mirar i remirar les teles que tenia, vam triar 3 teles per combinar i a partir d'aquí vaig fer les fundes. Les teles són de la dissenyadora Anna Maria Horner, de la colecció Garden Party.
Segons el color que hi posava a cada coixí feia la franja més gruixuda o més prima perquè quedés compensat en el global dels tres coixins.
Així és com van quedar :



3 - Tovallola-caputxa + sabatetes

I per acabar, una altra comanda d'una altra amiga, que d'aquí a ben poc serà tieta. Em va demanar un tovallola-caputxa i unes sabatetes. No havien de ser de conjunt, així que vam triar per a cada cosa la tela que més li va agradar. A més a més, li vaig fer un pitet a conjunt amb la tovallola :)
Aquí el tutorial per a la tovalloleta-caputxa, però jo vaig fer el bies no coisit a màquina com el tutorial sino com un biés de quilt, entornat a mà que quedava més pulit :)



18 comentaris:

Bugaderes39 ha dit...

Tot absolutament preciós. Ets una artista.

Montseta - Montsecosecose ha dit...

Ooohhhh que xulo tot! de veritat que això del amigurumi (o com s’escrigui) em te el cor robat però prefereixo mirar-m’ho de lluny no fos el cas que m’aficioni...
Per cert ara que veig que vas fer servir robes de l’Anna Maria Horner, hi ha una oferta a The Fat Quarter Shop (http://www.fatquartershop.com) de descompte del 50% a les robes de la seva nova col•lecció LouLouThi (dura fins el 24/10 i s’ha de posar LOULOU com a codi). Està molt be de preu, jo ahir vaig comprar bastant per tenir per una trasera i amb l’enviament i tot hem va sortir el metro a 5,7€...

Belen ha dit...

tot això has fet des de l'estiu? deunidoret!!
com sempre, m'encanta tot el que fas laureta. es molt maco.

petons

Kosturetes ha dit...

Ets unica fen conjunts per nadons. Els coixins son una maravella. El tutorial de la tovallola el fare servir per el meu futur net. Petons

Laia ha dit...

Sempre em quedo sense paraules, m'encanta tot el que fas.

tina ha dit...

Què maco tot!

Nutsue ha dit...

Lua! quines coses més maques...no sabria amb quina quedar-me de totes elles!

Hormiguica ha dit...

Me encanta!! Que manos que tienes, es todo precioso y hecho con muy buen gusto, como siempre.

Besicos

anacraftsbcn ha dit...

Muy chulo todo!!

Núr ha dit...

Ostres! M'apunto la nota del biaix per a la tovallola. Per cert, les sabatilles d'on les has tretes? En tens el patró, o és d'alguna revista? :D M'encanten...

Ganxetades ha dit...

Quines coses més reboniques, no sé com em pot agradar tant el que fas!

laura ha dit...

M'encanten els teus treballs. Els conjunts infantils són una cucada, però el que més m'entusiasma són els coixins. Els trobo superatrevits. De fet, són unes robes que així a primera vista potser no triaria, però ara en veure el resultat, trobo que són fantàstiques.

laura ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
lo didal ha dit...

Sort que no tens temps que si no... No has pensat mai en montar alguna cosa i fer negoci?? Tot el que fas tindria sortida, segur...
Molt bonic tot, com sempre.

ramon ha dit...

Quina passada, Lua! Em podries fer una bosseta de bolquers per posar el bocata de l'esmorzar? ;P

RID ha dit...

Quina passada TOT!!!!!!!!!! Meravellós TOT!!!!
Petons artistassa!

menduca ha dit...

Hermosos los kits de bebés.
Me gustan las telas y la combinación.

Unknown ha dit...

BRU-TAAAAAL

Nena volem veure les lletres del Llanàrium en format post!!