dilluns, 11 de juny de 2012

Pink baby kit

Ultimament estic una mica monotemàtica... ja em perdonareu, però és el que té estar envoltat amics i coneguts en edat de tenir criatures ;)

Fa temps que tenia una robeta de la colecció Caramel Town de Lecien, i que encara no l'havia fet servir. És molt rosa, però jo la trobo ben mona. Crec que ja està descatalogada, pero per si a algú li interessa, aquí la podeu comprar.

Ja que la roba fa bambis, vaig estar buscant per internet dibuixos de bambis que em servís per poder fer una aplicació en un body. La intenció era fer l'aplicació a màquina, però ja que la silueta del dibuix la veia massa complicada i havia d'anar girant en cada moment la roba... vaig decidir fer l'apliació a mà per ser més pràctics.També vaig fer una bosseta com les que normalment faig, i un porta-xumets.I aquí teniu tot el kit


Fins aviat!

12 comentaris:

albis ha dit...

Quina monada!!

cristina ha dit...

Quin bon gust que tens per fer cosetets de bebés! Tot el que fas és tan bonic! Enhorabona per aquest nou treball, m'encantaaaaa!!!

Laia ha dit...

Aix, que maco. Ets una passada!

lo didal ha dit...

Molt bonic. I el porta-xumets genial, aquesta versió no l'havia vist mai.

Anna ha dit...

oohhhh!! Quina pasada noia!!! M'encanta!!! Molt dolç

Antònia ha dit...

Com sempre ha quedat un conjunt xulissim!!!!!!!!!

Marta ha dit...

Maquíssim tot!!! Dolç i molt finet!!

ana y alvaro ha dit...

Muy mono! Por cierto, acaba de llegarme pedido de telas, y la mía de Amy Butler no es la misma, ya te la enseñaré... Besoos

Ganxetades ha dit...

Jo no sóc de rosa, però així tot juntet queda molt maco!

Belen ha dit...

oooooh! quina moneria.
no t'ho havia dit però les bosses que vas fer pels minis han fet furor a la guarderia.

petonets

laura ha dit...

Vigila que tot s'encomana!

Nutsue ha dit...

A mi no m'importa que siguis monotemàtica. M'encanta tot el que fas. A més, tots els "jocs" que fas tenen alguna cosa especial ;)