dijous, 16 de maig del 2013

Benvinguda, Ares!

El dimarts va nèixer l'Ares, la nena de la meva amiga Lili.

Fa temps que tenia ganes de fer alguna cosa amb teles de la Tilda. En faig comprar algunes a la última fira de Sitges, però tot i així, com que em faltaven teles per fer la manta, vam anar amb la Lili a comprar-ne més. La veritat és que és d'agrair que triéssim les teles juntes, així vaig estar tranquila i sense patir de si li agradaria o no la manta... ;)



La manta està feta amb 9 teles fat-quarters (45x55 cm), tallades a quadrats de 4,5 pulzades, i un cop cosides queden a 4 pulzades vista (10 cm).


Està encoixinada a un 1/4 de pulzada de la costura, amb fil Sulky de color blanc trencat.

Per la part del darrera de la manta vaig utilitzar un llençol blanc que vaig comprar a ikea, i amb el mateix llençol vaig fer una coixinera i una llençolet pel llitet de branes.

Fa temps que tenia ganes de provar de fer una punta de ganxet, així que aquesta era la meva ocasió ;)
Utilitzant aquest i aquest tutorials del blog You go Girl
Vaig anar a Llanàrium amb les teles que havia utilitzat per fer la manta, i vam trobar un cotó de color fucsia del Natura Cotton de la Dmc que hi quedava perfecte de colors!


 També vaig fer un porta-xumets amb una tela de la Tilda

 

   


Ahir els hi vaig donar el regal, i els hi va encantar!!!!


Gràcies Lili per estar sempre aquí!

20 comentaris:

Kosturetes ha dit...

Ohhhhhhhhhhhhhh!!!!!! Lua quines teles m'agradan molt , soc una enamorada de les robes Tilda; pero en fan molta pena fer-les servir. La colxa ha quedat xululíssima i els acabats del llençol son genials!!!!! Molts i molts petons. Fins aviat?????????

cristina ha dit...

I a mi també m'encaaaaaaanta!!!!!! Quina preciositat, Laura!!!! I el detall de ganxet per acabar d'agradar-me encara més!!!! Genial!!! Quin conjunt tan i tan preciós!!!! M'encaaaaanta! M'encantaaaa!!!
P.D.: em fas molt feliç, Laura, si t'han agradat els quadrets de color gris... són l' inici de le teva funda de coixí! ja! ja! ja!
Muuuuuak!!!!

sonietaSun ha dit...

P R E C I O S A!!!

Laia ha dit...

Es preciosa, i es que la Lili s'ho mereix. M'encanta!!!!!

Núria (Els petits retalls) ha dit...

Laura, m'has deixat amb la boca oberta!!! Quina preciositat de coltxa, és preciosa. I no et dic el llençolet amb la punta de ganxet!
Maquíssim!!!
M'encanta m'encanta!!

Montse ha dit...

ooooooohhhh!!!! nena nena nena! M'ENCANTA TOT!!! Soc fan de les Tilda! t'ha quedat més que genial! Un 20 sobre 10! ets una artista! t'ha quedat perfecte! i les puntetes dels llençols... mmmmmmmmmmm! DELICIOUS! em smebla que provaré de fer-les en una camisa que tinc! ; - ) un petó gran guapa

Júlia ha dit...

M'encantaaaa m'encantaaaaaa!! És una monada la manteta Tilda! Aquesta col.lecció de vermells també la vaig tenir i era molt xula!! M'has deixat amb la boca oberta amb les puntilles!!
Un petonàs artistassa

Silks ha dit...

És realment una preciositat!!!. moltes felicitats Lua!! I Ares, benvinguda a la vida, tens una manta ben bonica per què et tapi les nits de fred!!!.

Petons!!!

albis ha dit...

Aquesta nena ha nascut amb tot l'aixovar complet, jeje!

Quina monada de cosetes!!

drapets by helen ha dit...

Uauuuuuu!!! em torna boja qualsevol tela de tilda!!!! ha quedat una manta per flipar... molt ben combinada i el conjunt de llençols i portaxumets fantàstic també!!! no m'estranya que hagin estat molt contents!!!! Petons

Ganxetades ha dit...

Què bonic queda tot junt!! Ja saps com m'agraden els teus conjunts!!

laura ha dit...

ohohohohhhh quina meravella!! Quina tendresa que transmeten els teus quilts per nadons!

Marta ha dit...

Quina passada, Lua!! És una monada! La combinació de robes t'ha quedat ben dolça i la puntilla ds llençols preciosa! Segur que ha agradat moltíssim, com no?!?!?
Una abraçada!!!

Cristina ha dit...

Guapa m'encanten totes les colxes que fas TOTES!!!!! D'aquesta m'encanten els tons de fucsia Tilda...els quadradets...l'acolxat...i el conjunt de llençolet i coixínera amb la seva vorera de ganxet...es que ho trobo tot fantàstic Laura, ja ho saps!!!!! No hi ha res que tu facis que no m'agradi ;) petooooooooons!!!!

Anne Marie ha dit...

Que bonito!

ninoutet ha dit...

quin conjunt.....és espectacular! no m'extranya qeu els agradés a qui el vas regalar!! les teles Tilda son una passada, quin bon gust al combinar-les!Felicitats!

maria

Anna ha dit...

Oooohhhh Lua!!!!! Què maca t'ha quedat!!!! Això és un regalàs!!!
Una abraçada.
Anna

Anònim ha dit...

Em sembla un regal de nines !! el trobo taaaan bonic, m'encanta la manteta i els llençolets amb la punta de ganxet els trobo moníssims ! Un regal preciós, preciós !!
ets un xollo d'amiga !!
1 petó

Unknown ha dit...

una colcha preciosa, te ha quedado muy bonita
besos
cris
lalchimisteartisane.blogspot.com

ANNA ha dit...

OOOHHHH no tinc paraules!!! És preciosa, t'ha quedat tot espectacular. Es clar que els hi va agradar un regal tan bonic i fet amb amor. No té preu!! d'aquests n'hi ha pocs. ;)