dimarts, 25 de juny del 2013

From Cris to me


Si coneixeu a la Cristina de No paris de cosir, ja sabeu quines preciositats fa, oi????
Doncs a part de ser super afortunada d'haver fet un intercanvi amb ella, sóc encara més afortunada de tenir-la com amiga. Gràcies Cris per tot, ets única!!!


En un principi era un intercanvi de bolsos, i vam dir a més a més de fer alguna altra coseta. Ella em va demanar un amigurumi, però la cosa es va liar i liar...jeje... i d'un amigurumi la cosa es va convertir en  una familia de 12 ous-pollets. Ella va fer la gallina (jo hi vaig col·laborar) i va posar tota la familia gallinera a l'aparador del seu forn de pa fins a dia d'avui, ja que cada estació fa un canvi d'aparador.

I aquí teniu el que m'ha tocat a mi!!!! 

Aquest cap de setmana volia fer bones fotos, però no me n'he ensortit gaire.  Així que en el post de la Cristina veureu millor les fotos del bolso !!



Cris, t'ho he dit mil cops, però t'ho torno a dir!!!  M'ENCANTAAAAA!!!
Des de que me'l va regalar, no me l'he tret de sobre!! jiji

I a més a més, em va regalar dues coses més!!!

- Una suuuuper funda d'ulleres de sol!!



 
Genials, oi????? Em xifla! Em vaig enamorar d'una que es va fer per ella.... i com que és un sol, me'n va fer una d'igual per mi!! Mil gràcies guapa!!

- Un pack de teles Fat-Quarter! I no un fat-quarter qualsevol, eh???  La cristina fa dies que va fer una funda per la tira de la càmera de fotos! Li vaig dir que m'encantava i que on podria trobar les teles.... i.... voilà!!! també me les va regalar!!!!


 Oi que són mones???




En fin, què us he de dir... que amb tot plegat jo estic més feliç que un gínjol !!!

GRÀCIES, GRÀCIES i GRÀCIES PER TOT CRIS!!!! Sobren les paraules!
Muaaaaaaaaaaaaacks! 

10 comentaris:

ANNA ha dit...

És tot genial i preciós, no m'estranya que estiguis contenta, si la Cris t'ha fet tots aquests mimos vol dir que t'ho mereixes. Una abraçada.

Montse ha dit...

Darling!!!! Que guai!!! em va encantar ja quan el vaig veure en directe! És una artista la Cris i tu també! jo pla que estiv contenta de tenir-vos com a amigues! un petó gran gran

Ganxetades ha dit...

Aaaaaaah!! Quina enveja el bolso m'agrada molt, però la funda i les teles... aaaaaaaaaaaaaaah!!
Quina sort vaig tenir de conèixer el club de les floretes costureres!!
Petons!

myworldofwool ha dit...

Laura!!! Tot això és per flipar, veritat??? M'encanta el bolso, ja li vaig dir a la Cris! I la funda i les teles.... toooot! És tan detallista la Cris! Moltes felicitats, segur que ella tb va estar suuuuper contenta amb els pollets!

Silks ha dit...

No m´extranya que estiguis contenta!!!, vaja xulada de regals!!!.

Petonets!!!

Belen ha dit...

nena, que xulo tot!
la funda de les ulleres a mi també em xifla!

petonets

Cristina ha dit...

Nennnnaaaaaaaa!!!! Després del súper dia que vaig tenir ahir i sense poder ni mirar l'ordinador....tenia unes ganes boges de veure aquest post, jejejej!!! MIL GRÀCIES a tu guapa, PER TOT, ja ho saps. Estic emocionada, hiper emocionada!!!!!!! I contentissima que t'agradés tot reina, i sobretot d'haver-te conegut i que siguem amigues. MUAAAAAAAAAKS!!!!!! Guapaaaaaa!!!!

Laia ha dit...

Oooooh, es que no tinc paraules! Tens molta sort :-)
I jo que he vist els bolso en persona, puc dir que és una maravella, maquíssim i molt ben fet.

Marta ha dit...

Uauuuuuuuu!!!! Quina passada d'intercanvi!! M'encanta...TOT!!! És qu no falta detall! Quines manetes teniu!! Veurem la tira per la càmera de fotos ;)?
Un petonet!!!

Abebanta ha dit...

preciosa esta funda para gafas, super original, me gusta me gusta!!

:)