dilluns, 27 de gener del 2014

Benvinguda Joana!

Doncs ja tenim una altra nena a la colla, la Joana, benvinguda!!

Així que per no perdre el costum, vaig fer-li a la meva amiga un pack de nadó  :)

Aquesta vegada ho he tingut una mica complicat ja que a l'habitació hi han col·locat un paper molt xulu en una paret de l'habitació, però em condicionava amb colors i estampats.
Vaig estar buscant teles que no portessin dibuixos de ninos, i que de colors m'anés bé amb el paper de l'habitació. Finalment, vaig trobar una colecció de teles que vaig pensar que quedaria bé, la col·lecció Sidewalks d'October Afternoon.

No vaig voler fer un patró complicat perquè no quedés massa carregat, així que vaig comprar forces estampats diferents de la colecció Sidewalks i altres que m'hi combinaven bé que havia comprat al club de l'agulla, i vaig anar combinant les teles amb tires.

  
 
També els hi vaig fer un parell de pitets i porta-xumets, un coixí amb el nom brodat, i un sonall.


 


I per fer el sonall... en un principi havia de fer un osset, però resulta que el pare de la criatura és un boig de les xarxes socials i li feia il·lusió que li fes un twitter! ;)
El problema és que el twitter té cua i els ocells que normalment faig no en tenen... així que vaig buscar un patró i vaig utilizar aquest, però el vaig adaptar una mica a la mida i forma que necessitava.
Està fet amb Natura Just Cotton de la Dmc i treballat amb agulla de 3 mm.




I aquí teniu tot el pack a punt d'entregar:



Fins aviat!!!!

15 comentaris:

Júlia ha dit...

Uuuaaauuu quin super conjunt!! Carai carai! Té de tot! La Joana és molt afortunada, estarà super equipada i molt contenta. El sonall el trobo molt original Lua.
Petonets!!

Esperanza ha dit...

Muy bonito

Anna ha dit...

Una passada!!!!!! Que guai. M encanta

drapets by helen ha dit...

Nena t'ha quedat genial! M'encanta .... Però és que tot! Tant els pitets com el sonall, com la manta com els portaxumets! Gran feina, ;)
Petons

Anne Marie ha dit...

Que reaglo tan bonito!

albis ha dit...

Adoro tot el que fas!

Kosturetes ha dit...

Apa nenaaaa!!!!!! Quin conjunt tan ben "conjuntat", m'agrada tot la manteta, els pitets i el sonall es una cucada. Molts petons.:)

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Quin pack més maco!!! Les teles que has escollit són super xules! i l'ocellet twitter del sonall t'ha quedat perfecte :) Petons!

Cristina ha dit...

Nenaaaaaaa, ja t'ho vaig dir però hi torno, m'encanta aquest conjunt!!!!!! El trobo una preciositat de teles escollides i a més, tot és super útil i super monoooooo!!!! I la caixa també ;) el Twitter molt ben aconseguit!!!! Ets la meva ídol , muaaaaaaaaaaa

Laia ha dit...

Uoooooooo, la manta a tires m'encanta!!!

ANNA ha dit...

Super súper pack! T'ha quedat preciós i molt bònic. Uns regals molt útils. ;)

Núria (Els petits retalls) ha dit...

ES-PEC-TA-CU-LAR!!!! Laura, m'encanta m'encanta!!!! Tens una manera de treballar que m'agrada moltíssim!!! Les teles, el nom brodat, l'ocellet, tot tot!!
Muaks

Montse ha dit...

OOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHH I més.... ooooooooohhhhh! Chapeau darling! cada dia et superes! i aquest twitter sí que ja m'ha deixat sense paraules! Tens un do Laura... aprofita'l. Un petonàs reina!

Anna ha dit...

Què xulo Lua!!!!!! Un súper conjunt!!!!
Anna

ramon ha dit...

Quina passada, Lua!