dilluns, 23 de maig del 2016

Globus de colors i la conilleta Emilia


 Com ja sabeu sóc una amant dels ninotets de ganxet de la Pica Pau, així que quan vaig començar a preparar el regal de naixement per a la petita Bruna, en veure que l'estampat que havíem triat de la tela de globus hi havia uns conillets, de seguida vaig pensar que podria fer la conilleta Emilia.

El que no sé és perquè tardo tantes hores per fer aquests ninotets... Crec que tardo més a cosir les peces  i a col·locar els ulls, les orelles, etc... que no pas a teixir-ho! A vosaltres també us passa o sóc jo que sóc lentíssima...?? Crec que sóc jo! jajaja!!!

Allà va... us ensenyo el conjuntet que li vaig fer, amb una bosseta per la guarderia o simplement per portar bolquers i una muda, el pitet, el mossegador i el ninotet de ganxet.

 
 
 

El patró de la conilleta Emilia es del llibre "El mundo de Pica Pau" i està teixit amb cotó Natura de la Dmc (color Ivory pel cos, i pel vestit el color coral) amb agulla de 3 mm.

A part d'aquest conjuntet també vaig fer-li un vestidet. Feia segles que no cosia res de roba... i vaig triar un patró senzillet crec que és ideal per l'estiu. El patró és Tiny Tank Dress
La tela és de Dashwood Fabrics, comprada a Nunoya.

 


Fins aviat!!!

6 comentaris:

Descabdello ha dit...

M'encanten les teles que tries. I pel que fa als amigurumis, sí, jo crec que ens passa a totes: el pitjor és cosir potes, braços, cues i tota la pesca.

cristina ha dit...

Oooohhhhhhhhh..... sense paraules!!!! quin regalàs, Laura!!! m'encanta el conjunt de conillet i bosseta i mossegador! però el vestidet també t'ha quedat preciós! la tela guapíssimaaaa!!! Tot una passada de rebonic, com sempre! Pel que dius d'anar lenta o no... la veritat, no hi pateixis! en el resultat es veu la dedicació que tu hi poses! sempre tot TAAAAAAAAAN ben fet! ojalà jo fos com tu! sempre vull anar ( i hi vaig!) depressa i llavors les coses no em queden gaire polides.... aisssssss..... és la manera de ser de cadascú!
La Bruna deu estar super feliç! Benvinguda Bruna!

Júlia ha dit...

Uaaaaau quina monada de conjunt. El vestit és preciós i moltes gràcies pel patró!!
Petonets

OlgaQuilt ha dit...

Ohhhh. Lua. m'encanta aquest conjunt. felicitats.
Un petonet.

Olga

laura ha dit...

Cada vegada que ens presentes un conjunt penso que és fantàstic i que no el podràs superar! Error!!! El següent és encara més rebonic!!! Com m'agrada la combinació dels colors de la bossa i el pitet!! A veure com serà el proper, perquè imagino que encara m'agradarà més.

pequicosas ha dit...

El conjunto es precioso!!!! Qué bonito por favor....
La conejita una monada!