dimecres, 9 de març del 2011

Striped Quilt

Ultimament tinc poc temps, tant de mirar blogs que normalment miro, com d'escriure, però tampoc tenia res important a ensenyar, fins fa dos dies. Així que aquí estic, per ensenyar-vos l'últim quilt que he fet.

Ja fa algun mes, no sabria dir quants, que la meva amiga Ana em va ensenyar un llibre del Kaffe Fassett que s'havia comprat: "Simple Shapes Spectacular Quilts" . Hi ha quilts preciosos, va ser difícil de triar-ne un, però finalment em vaig decidir per un de senzillet de fer i que la veritat em va entrar pels ulls tant bon punt el vaig veure. 

El patró el vaig modificar una mica ja que jo el volia fer més gran que el patró original, perquè no té cap secret, fer-ho totes les peces una mica més llargues proporcionadament a l'original, i ja està.

Les teles ratllades del Kaffe Fassett les vaig comprar al Club de l'Agulla, i em sort que tenien bastanta varietat i amb colors que m'anaven perfecte pel que volia fer...  i "manos a la obra".





Per la part del darrera vaig fer servir una tela que contrastés, i vaig triar una tela florejada, de la dissenyadora Anna Maria Horner, de la colecció Garden Party.


I per acabar: l'encoixinat. El quilt del llibre està encoixinat a mà amb la tècnica de sashiko. Però feia temps que jo volia fer un encoixinat molt dens, i aquest quilt em permetia fer-ho, així que com una boja em vaig posar a encoixinar a màquina linies i més linies...