dimarts, 13 de setembre del 2011

Wedding Present

El dia 3 de juny vaig tenir el plaer d'anar al casament d'una molt bona amiga, l'ana, coneguda per moltes de vosaltres segurament dins del món del patch. A més a més, el doble plaer de poder ser una de les seves testimonis en aquest dia tant especial i tant important per a ella. Gràcies Ana.

Tot això és per explicar-vos que avui el que us vull ensenyar és el meu regal de casament. Tot just li vaig fer entrega ahir, però entre que anava tard per acabar-lo, i que va passar l'estiu entremig, i algun que altre problemilla tècnic que vaig tenir, la cosa es va allargar i ahir va ser el dia, per fi !

Us vull mostrar primer de tot l'embolcall, perquè crec que és prou maco com per ensenyar-lo. Primer havia pensat fer una caixa, però desprès vaig pensar que seria maco fer alguna cosa amb flors, ja que s'hi escau per un regal de casament. Vaig anar a una floristeria, que es diu Mitre & Mandri Flors, de Barcelona i vaig demanar si em podrien fer un paquet de regal amb flors. I així va ser. He de dir que em va encantar com va quedar. A més el paquet porta una mini-orquidea que és planta i al menys durarà uns dies.



I ara ja sí, us ensenyo les fotos del quilt que he fet per l'ana i l'álvaro.
La majoria de teles i les predominants són de la dissenyadora Amy Butler, de la colecció Soul Blossoms.





El patró que he fet servir és el mateix que fa molt de temps vaig fer-li a la meva germana.
És un patró molt agraït de fer i divertit, així que em vaig decidir per aquest perquè vaig pensar que els hi podria agradar. Dit així sembla que em decidís per aquest patró des d'un inici, pero no va ser així, aquesta va ser la decisió que vaig prendre després d'estar unes nits sense dormir, jeje!! Potser exagero, però he de dir que em va costar decidir-me, com em passa normalment, que sóc una caga-dubtes. ;)

Bé, un cop acabat, el vaig encoixinar a màquina resseguint totes les costures i desprès vaig resseguir a mà fent sashiko uns estampats de flors.



I per acabar, l'ultim detall, l'etiqueta amb els noms i la data del casament


Ah, m'oblidava dir-vos que ahir ella m'esperava amb aquestes fantàstiques cookies fetes per ella. Estaven bonissimes!!!! :)

Ana, gràcies per tot i espero que disfruteu del quilt. 


 fotos by ana