dilluns, 27 de gener del 2014

Benvinguda Joana!

Doncs ja tenim una altra nena a la colla, la Joana, benvinguda!!

Així que per no perdre el costum, vaig fer-li a la meva amiga un pack de nadó  :)

Aquesta vegada ho he tingut una mica complicat ja que a l'habitació hi han col·locat un paper molt xulu en una paret de l'habitació, però em condicionava amb colors i estampats.
Vaig estar buscant teles que no portessin dibuixos de ninos, i que de colors m'anés bé amb el paper de l'habitació. Finalment, vaig trobar una colecció de teles que vaig pensar que quedaria bé, la col·lecció Sidewalks d'October Afternoon.

No vaig voler fer un patró complicat perquè no quedés massa carregat, així que vaig comprar forces estampats diferents de la colecció Sidewalks i altres que m'hi combinaven bé que havia comprat al club de l'agulla, i vaig anar combinant les teles amb tires.

  
 
També els hi vaig fer un parell de pitets i porta-xumets, un coixí amb el nom brodat, i un sonall.


 


I per fer el sonall... en un principi havia de fer un osset, però resulta que el pare de la criatura és un boig de les xarxes socials i li feia il·lusió que li fes un twitter! ;)
El problema és que el twitter té cua i els ocells que normalment faig no en tenen... així que vaig buscar un patró i vaig utilizar aquest, però el vaig adaptar una mica a la mida i forma que necessitava.
Està fet amb Natura Just Cotton de la Dmc i treballat amb agulla de 3 mm.




I aquí teniu tot el pack a punt d'entregar:



Fins aviat!!!!

dilluns, 13 de gener del 2014

Sílvia - 40

Em fa vergonya i tot, però fa mig any que tinc pendent penjar en el blog el regal dels 40 anys de la meva germana... Ho heu sentit bé, mig any!

En fi... allà va!!!

Em feia il·lusió fer-li una manta pel sofà. Un estil una mica diferent d'altres coses que li he fet. La veritat és que tenia ganes de fer-li alguna cosa amb teles Tilda, que quedés un toc romàntic però ahora que fossin teles amb colors elegres. Així que em vaig posar a buscar teles Tilda i vaig comprar fat-quarters a Fet a Mà. Allà tenen molta quantitat de fat-quarters tant  de col·leccions noves com d'antigues, així que vaig trobar molta cosa per poder triar.

Vaig dubtar amb quin tipus de patró fer, i al final em vaig decidir a fer una cosa simple. Amb quadrats però muntar les files en diagonal però que quedessés muntat de tal manera que cada columna fos d'un estampat diferent.

 


La idea era que fos una manta pel sofà i vaig fer-la gran perquè poguessin, si volien, cobrir el sofà amb la manta.



Però un cop posat al sofà la meva germana em va dir: I si ho poso al llit? me'l cobrirà? ni que sigui un tros? A veure, provem-ho!!!!




Doncs sí, no arriba a cobrir tot el llarg fins el capçal, però d'ample sí!! Al final crec que nomalment la tenen posada al llit!

Com sempre, tinc sort que a ella li va encantar.
Però no negaré que vaig estar dubtant molt de com fer-la i de quins colors i quines teles posar-hi... i vaig tenir l'ajuda del meu cunyat i sobretot del meu pare perquè m'ajudessin a acabar-me de decidir ;)
Finalment en vaig quedar contenta!!

Espero que us agradi!

dijous, 2 de gener del 2014

Bon Any Nou!! I bons reis!


Us devia una foto "crafty" de nadal... i per fi us puc ensenyar un projecte que em fa moltíssima il·lusió! Un pessebre de ganxet!
No negaré que m'ha portat molta feina perquè es força entretingut,  però la veritat és que estic super contenta amb el resultat :)

Aquest va ser el regal del tió per la meva germana i pel meu cunyat. A casa ja fa anys que no fem reis, només tió, així que ja està entregat i per fi us ho puc ensenyar!


Havia de fer el bou i la mula, però em vaig posar malalta abans de festes amb la grip, i anava super tard i de moment el pessebre es queda sense bou i mula...

Us explico la història del patró per si a algú li interessa.
Fa molt de temps que vaig comprar aquest patró de Gourmet Crochet, i el tenia pendent per fer. Però em feia una mica d'ànsia perquè el veia tant entretingut que no sabia si seria capaç de fer-lo i si tindria prou paciencia. Però ha coincidit que aquest any Dmc ha tret aquest kit per fer un pessebre, així que vaig comprar-lo perquè vaig veure que s'assemblava força al que tenia però era més senzill. Per si a algú li interessa, el kit el vaig compar a Llanàrium. Vaig utilitzar el cotó del kit i també altres colors de cotons del Natura Just Cotton de la dmc. I l'agulla de ganxet de 3 mm.

El que he fet ha estat fer un mix dels dos patrons.  De mida són força semblants així que he agafat l'estructura del cos del patró de la Dmc i he fet canvis amb el patró de Gourmet Crochet.

Us deixo amb el resportatge de fotos.....


El naixement:


 




L'Àngel:



I els 3 reis:





Espero que us agradi!!!
La meva germana una mica més i es posa a plorar de l'emoció ;)

Una abraçada a tothom!! I gràcies per ser aquí!!
BON ANY !!