diumenge, 1 de juliol del 2007

Un auto-regal!!!!

Hola, estic ben emocionada!!!! La meva germana ha estat de vacances a Nova York i li he demanat que em porti alguna cosa (de patchwork, evidenment), li he fet una comanda però volia que ho triés ella, i així seria com si fos un regal i una sorpresa per a mi...jeje
Hola, estoy bien emocionada!! Mi hermana ha estado de vacaciones en Nueva York y le he pedido que me traiga alguna cosa (de patchwork, evidentemente), le he hecho un pedido pero queria que ella lo escogiera, y así seria como si fuera un regalo y una sorpresa para mi...jeje


Ahir em va donar el que m'havia portat!!! Li vaig indicar el lloc on podia anar (Purlsoho), i la veritat és que no em puc queixar, m'ha encertat perfectament els gustos!!! M'ha portat un munt de robes (1/2 yarda de cada) i un llibre! El llibre és de Lotta Janspotter i es titula Simple Sewing, conté un munt de coses per fer, com per exemple diferents tipus de bosses, draps, individuals, agafadors, davantals, etc... He vist que la majoria de teles que utilitza o bé son de lli o bé son teles més gruixudes de les que normalment fem servir pel patchwork, o sigui que hauré de buscar algun lloc on poder trobar aquest tipus de roba. Si algú en sap algun, que m'ho digui siusplau.
Ayer me dió lo que me había traido!!! Le indiqué el lugar donde podir ir (Purlsoho), y la verdad es que no me puedo quejar, me ha acertado perfectamente mi gusto!! Me ha traido un monton de telas (1/2 yarda de cada) y un libro! el libro es de Lotta Janspotter y se titula Simple Sewing, contiene un monton de cosas para hacer, como por ejemplo diferentes tipos de bolsas, de trapos de cocina, individuales, manoplas, delantales, etc... He visto que la mayoria de tals que utiliza o bien son de lino o bien son telas más gordas de las que normalmente utilizamos para el patchwork, o sea que tendré que buscar algun sitio donde poder comprar este tipo de tela. Si alguien sabe algun sitio, que me lo diga por favor...


A veure què puc fer amb aquestes coses!! El llibre m'ha encantat! Estic encara ben emocionada...jeje
A ver que puedo hacer con estas cosas! El libro me ha encantado! Estoy aún super emocionada...jjejeje



16 comentaris:

RID ha dit...

Hola, ja feia temps que no publicaves, oi? però ja veig que ha valgut la pena..que guai el regalet. Les robes són una meravella...a veure que faràs!!! Ja tinc ganes de saber-ho! Salud

laurapatch ha dit...

Tens una bona pila de teles noves, no està gens malament aquest regal!!!
A Pau Claris a tocar Pl. Urquinaona hi ha Ribes i Casals, una botiga bastant gran de teixits, i n'hi ha una altra a Gran Via entre Rbla. Catalunya i Balmes (banda mar). Segur que hi ha més botigues de teixits però no les conec. Si en sé d'alguna més ja t'ho diré.

laurapatch ha dit...

Ara no estic segura si Ribes i Casals està a Pau Claris o Roger de Llúria, si no és una és l'altra, però a tocar la pl. Urquinaona.

Maria ha dit...

Oh! m'encanta les robes que t'ha portat la teva germana. De quin dissenyador és? Són molt del meu estil. M'encanten.
Quan facis alguna cosa del llibre ens ho ensenyes.

Knit Family ha dit...

Que maques les robes, i el llibre té molt bona pinta!!!!, a veure que en surt!!!!

laura ha dit...

Aiii, aiii, aiiii, que jo estarè a NYC d'aquí a dues setmanes. I estic buscant com a boja tendes on comprar bon material. Em podries passar l'adreça??? És que a la web no hi figura.
Per cert, Ribes i Casals sí està a Pau Claris.

laura ha dit...

Ja tinc l'adreça de purlsoho, és que amb l'emoció l'he passat per alt.

Lua ha dit...

Jeje!! Laura, quina sort que vagis a NY, quina enveja!!! Bé, si ja tens la direcció, ja veuras que guai! es veu que la botigueta és mini, pero tot el que tenen és monissim!!!!! Que vagi moooolt beeeeeee!!!!
Petons!

Lua ha dit...

Maria, les robes són de diferents dissenyadors. N'hi ha de Joel Dewberry, Anna Griffin, Kaffe Fassett (coleccio spot) i un parell de japoneses de Kokka, i una de Robert Kaufman...

Gálago ha dit...

¡Qué preciosas las telas! Me encantan las de lunares, y todos esos tonos rosados... ¡Tienes que enseñarnos pronto lo que hagas!

RID ha dit...

Gràcies pel comentari! Com anem de feinetes? Salut i bona setmana.

corapensa ha dit...

La proxima vez le compras una maleta para que te la llene,jeje. que chulo todo

RID ha dit...

hola, ahir vaig passar pel Club de la aguja, venia del metge i vaig picar...jejejeje. Em vaig firar...comprant unes teles..ara caldrà veure què en faig i on les col·loco, que jo no sé fer patch...jajajaja, però bé, ja m'espavilaré, saps d'algun patró de bossa per fer?
Petons

Lua ha dit...

Hola Rid!

Oh, segur que vas comprar robes ben xules! a veure si fas una foto i me les ensenyes!

A veure, si vols tinc les indicacions per fer uns bolsos de l'Amy (sense patrons), pero estan en anglès, si vols ho escanejo i t'ho passo. Dona'm la teva direcció de correu.
Intentaré fer-ho aquesta setmana, pq l'altre ja estic de vacances, i la veritat és que vaig bastant liadeta... però intentaria fer-ho, d'acord?

cris prat ha dit...

Aquest cap de setmana vaig veure la Lua
Este fin de semana ví a Lua
Som amigues des de fa molts anys
Somos amigas desde hace muchos años
Cada cop que ens veiem, últimament poc sovint, em deixa més sorpresa
Cada vez que nos vemos, últimamente no a menudo, me sorprende un poco más.
La última sorpresa ha estat un collaret super xulo amb robes i botons i un punt de llibre preciós, fet amb uns trossets de roba minúsculs.
La última sorpresa ha sido un collar super divertido de tela combinado con botones y un punto de libro hecho con trocitos minúsculos de tela.
Res Laura, només felicitar-te i repetir-te el que ja saps: Penso que ets una ARTISTASSA
Laura, solo felicitar-te y repetirte una vez más que creo que eres una PEAZO ARTISTA

Lua ha dit...

Cristina, ja feia temps que esperava que fessis algun comentari al blog... jejeje!!!!

Gràcies pel teu comentari bilingüe, així tothom podrà saber quina amiga tant estupenda que tinc, i com aprecia la meva "feina"!!!

Un petonàs!
Un beso! ;)