dimecres, 22 d’agost de 2007

S'han acabat les vacances...i n'he posat 30!

Ja s'han acabat les vacances, i torno estar per aqui, tot i que podriem dir que no he treballat massa...jeje...
Ya se han terminado las vacaciones y vuelvo a estar por aqui, y podriamos decir que no he trabajado mucho...


El que he fet principalment aquestes vacances ha estat descansar. Una mica pel pirineu, un parell de dies a la platja i poca cosa més... a part de fer manualitats d'altre tipus com col·locar parquet, cosa que he dit que no penso fer mai més! quin horror!
Lo que he hecho principalmente estas vacaciones ha sido descansar. Un poco por el pirineo, un par de dias en la playa y poca cosa mas... a parte de hacer manualidades de otros tipos como colocar parquet, cosa que he dicho que no pienso hacer nunca mas! que horror!

Bé, com veieu, poca cosa a explicar i cap novetat... bé, si... que he posat el 3 davant... n'he fet 30 i psicològicament ho porto d'aquella manera... Això si, no em puc queixar, que les meves amigues m'han fet una festeta que no me la mareixo... Em van portar a Pals, a una platja que es diu Illa Roja... preciosa... i em van fer una festa ibizenca, amb casament "no oficial" incluit...jeje, el meu company no és gaire de casaments, i jo si... o sigui que el vam simular, però amb tots els detalls! Va estar molt bé!
Bien, como veis, poca cosa a explicar y ninguna novedad...bien, si, que he puesto el 3 delante... he cumplido 30 i psicologicamente lo llevo de aquella manera... esto si, no me puedo quejar, que mis amigas me han hecho una fiesta que no me la merezco... Me llevaron a Pals (girona), a una playa que de llama Illa Roja.. preciosa.. y me hicieron una fiesta ibizenca, con boda"no oficial" incluida...jeje, mi compañero no es mucho de bodas y yo si... o sea que la simulamos, pero con todos los detalles. Estuvo muy bien!

I com ja us he dit aquest estiu no he treballat massa, però us ensenyo uns agafadors que he fet utilitzant el llibre de Simple Sewing de Lotta Jansdotter i una bossa pel pa que vaig veure al vinçon i he intentat fer algo semblant... Ah, totes les robes que he utilitzat les he comprat a l'Ikea, són robes gruixudes i van bé per a fer aquest tipus de coses.
Y como ya os he dicho este verano no he trabajado mucho, pero os enseño unas manoplas que he hecho utilizando el libro de Simple Sewing de Lotta Jansdotter y una bolsa de pan que vi en Vinçon y he intentado hacer algo similar... Ah, todas las telas que he utilizado son de Ikea, son más gruesas y van muy bien para hacer este tipo de cosas.13 comentaris:

Anna OP ha dit...

Moltes Felicitats!!! Jo els faré al Setembre (per això marxo a NY). A celebrar-ho A lo Grande.

gaia ha dit...

Moltes felicitats laura!
I benvinguda, altra vegada...
la bossa del pa m'agrada molt, em sembla que una cosa semblant em faria molta falta... podríes explicar com l'has fet?
Espero que ens anem retrobant..aviat penjaré cosetes al blog, que també he tornat a la feina!
una abraçada
joana

Lua ha dit...

Anna, doncs felicitats avançades! ja ens informaràs quan els fas exactament!

Hola Joana, quan de temps! Mira, és molt fàcil fer la bossa de pa. Agafes una roba gruixuda perquè t'agafi cos la roba, o sino, pots agafar una roba normal i hi poses entretela... serà el mateix.
Agafes un plat de sopa (o la mida que vulguis)i el poses cap per avall i el dibuixes a sobre la roba (jo ho he fet amb dues robes diferents, poden ser del mateix color) per tant, ho has de marcar dues vegades. Retalles la roba per la linia marcada. Dp, medeixes el perimetre de la circumferencia. (si fessis la circumferencia amb un compas, el perímetre és 2*pi*radi)Un cop tinguis el perímetre (en el meu cas eren 36 cm, això depen de cada mida de plat), fas dues tires de 36 cm de llargada o la mida que sigui per 15 cm d'amplada, una de cada color de roba, i cuses l'allargada de la tira amb el contorn de la rodona (dret amb dret). Obtindras dues canastetes, una la poses del dret i l'altre del revés, i en poses una a dins de l'altre (dret amb dret), i cuses tota la bora menys un trosset per donar-li la volta i ja està. Qualsevol dubte m'ho dius!!!!

Maria ha dit...

Hola maca! Felicitats! Intentaré fer la bossa del pa. Em sembla genial. Ara sembla que no trobo moment per possar-me, com tot l'estiu que no he fet res!!!
Per cert, que bonic això de la festa-casament a la platja. No hi ha res com uns bons amics.

Knit Family ha dit...

Felicitats, pensa que estàs feta una xavaleta!!!!, jo diria que es més dolorós que s'acabin les vacances que no fer anys!!! ja veig que has tornat en plana forma.

MªÀngels ha dit...

Moltes felicitats!
Quina sort posar el 3 al davant!!!. Jo la propera primavera ja posaré el 4!!!!!AAARRRGGGG.....

Carol ha dit...

Felicitats amb retard!!! Et seguiré la semana que ve que també faig anys. Xula la bossa del pa.M'agradat

laurapatch ha dit...

Quina enveja posar un 3, jo ja fa 3 que vaig posar el 5!!!!!!!!!!!!!!

noë ha dit...

HOla Lua!

Uauuu quins treballs mes currats!
M´agraden molt i molt i molt!

Felicitats i tb pel cumple! Anim que nomes son numeros...

RID ha dit...

Hola Lua, felicitats pel 30 aniversari, jo ja vaig posar el 4 i no va ser tant dur...de fet, crec que ha estat més traumàtic posar-hi 1 darrera...jejjeje Que guai la boda, oi? m'encanten els rituals, tot i que jo no he fet mai cap, em sembla que no van amb mi. Les peces noves son genials...a veure si les puc fer quan trobi un moment!!! Ens veiem, ok? Salut

lluna d'abril ha dit...

Felicitats!!!!
Miraré de fer un tutorial de l'esponjat.

cris prat ha dit...

hola, sóc una de les amigues de la lua que van estar presents a la festa eivissenca, ritual de casament o ...
Per agraïr-nos tota la festeta que vam organitzar, la laura ens ha recompensat amb uns cistellets (com el que ha fet ella per posar el pa que hi ha penjat a la foto però amb més petit) i que jo ja he estrenat per posar-hi joies (qui diu joies diu bijuteria més que res).
gràcies pel detall laura

Lua ha dit...

De res, Cristina!
Un fallo... no vaig fer-ne fotos i no ho puc penjar al blog... mmmmmmm.... oi que m'en faras una del teu cistellet i així ho podré penjar???
Petons!