dissabte, 7 de novembre del 2009

Ara que ja ha arribat el fred....

Doncs ara que sembla que ja ha arribat el fred... no podia faltar un cobrellit ben calentet.

Aquesta vegada no m'he complicat gens la vida, però tenia ganes de fer alguna cosa senzilla, ràpida i de disseny sobri. Així que guiant-me amb un cobrellit que va fer una alumna del club de l'agulla, vaig seguir la mateixa idea però amb teles una mica més fosques.



La boata és molt gruixua i és acrílica. Em feia por de que no transpirés prou i passar molta calor, però he de dir que n'estic encantada.

Les teles són japoneses de la colecció de la Yoko Saito i de Mrs. March's collection de Lecien. I l'encoixinat està fet amb Sashiko, utilitzant els fils Cosmo també de Lecien.

Aquí us deixo un tutorial del Sashiko

16 comentaris:

RID ha dit...

M'agrada moltíssim!!! Sempre estás currant!!! quines coses tan xules...jo sóc un desastre...no faig res, estic com aturada!!! Tinc un petit quadre començat amb sashiko i encara no l'he acabat!
Petons

Anna ha dit...

M'agrada molt. Amb el fred de l'hivern si estará bé amb aquesta colxa. Petions

Magda ha dit...

Molt maca i els colors també. Per dormir potser si que tindràs calor, sobre tot si tens calefacció, però l'efecte que fà amb aquest tipus de boata es genial.
Salutacions

ramon ha dit...

Lua, és preciós!
Quina combinació de colors més elegant!

albis ha dit...

Uau, és una passada. No tinc ni idea de patch, però tampoc em sembla una cosa ràpida i senzilla, és xulíssima. Casa de las mantas, muérete de envidia!!

laurapatch ha dit...

M'encanta!! és molt elegant. Les teles de Lecien son de les meves preferides i les has combinat tant bé...

anacraftsbcn ha dit...

Buenas laura! Es super bonita... Además yo he tenido el privilegio de verla en vivo y es mucho más bonita aún!! Besoos - ana

Nutsue ha dit...

Això si que és un senyor projecte! Preciós!

greta ha dit...

Ostres, que bonita te ha quedado.
Un peto

elsenyordelosganchillos ha dit...

Què guay!!! Sou la meva enveja, tu i l'Ana, amb aquests projectes tant macos que feu. La tria de les robes és perfecte. On les has comprat? La veritat és que les trobo precioses.

tailes ha dit...

Una xulada, m´encanta
Bessets

Queta ha dit...

un projecte rapidet, si senyor, això només ho pots dir tu d'un cobrellit, jo porto cins anys per fer una manteta de sofà!! maquíssim com tot el que fas punyetera!! Ara fes més petit el portabebés que el mini ventura ja té ganes de posar-s'hi a dins!! Un petonet!! Q

Anònim ha dit...

¡Hola!
No te pierdas nuestra próxima cita en Creativa Barcelona, los días 27, 28 y 29 de noviembre de 2009 en el Pabellón 1 de Fira Barcelona-Montjuïc.

Si participas en uno de los muchos foros de manualidades y ocio creativo de la red, si gracias a tus manualidades te has convertido en un genio de internet, o si tienes un blog y quieres encontrarte con toda la gente que aún no conoces pero que te postea a diario, la Blogosfera Creativa será tu punto de encuentro perfecto.

Para que os organicéis mejor y no os perdáis en la feria (que todos sabemos que está llena de tentaciones), este espacio será el lugar perfecto para que os conozcáis, chilléis, os abracéis, os rencontréis, compartáis experiencias… al fin y al cabo, para traspasar la pantalla del ordenador.

Si no quieres esperar colas en taquilla, ¡Compra las entradas anticipadas o nuestra Tarjeta Creavenue!
Descubre el Mundo Creativa en
www.creativa-spain.com

Knit Family ha dit...

Quin estil tant sobri, m'encanta!!!
Gracies pel tutorial!

TFP ha dit...

Hola, quería invitarte al sorteo que estoy haciendo en mi blog, pásate y participa, igual te toca!
Un beso
http://the-fashion-paradise.blogspot.com/2009/11/sorteo-en-fashion-paradise.html

GLORIA DSN ha dit...

hola, quin blog mes maco!,
Es preciosa! i els colors molt ben encertats, m'encanta.