dimecres, 27 de gener del 2010

Regals de Nadal

Ara ja fa un mes que hauria d'haver penjat al menys un parell de posts... un per ensenyar-vos els regals que he fet a la familia, i un altre, per ensenyar-vos amb què em van sorprendre a mi aquest nadal. Aquest últim... properament... ;)

Doncs allà van:

1 - Funda nòrdica, regal per a la meva germana i cunyat.


En un primer moment, aquesta funda havia de ser feta amb tires d'igual amplada, tal i com està en aquest patró.
Però un cop fet, em va semblar que les tires llises de color vi quedaven massa agresives i massa marcat. Així que vaig optar per fer-les més primes i poder donar així més força als estampats.

La tela llisa, de color vi, és d'una funda nòrdica, la vaig desmuntar, i de la part del davant en vaig fer les tires i les fundes pels coixins... i la part del darrera la vaig deixar tal qual.
Les teles estampades, són de la colecció Love de l'Amy Butler.

2 - Manteta pel sofa, pel meu pare

Aquesta manteta està feta amb teles japoneses, de la marca Lecien.
Vaig utilitzar un patró que tant bon punt el vaig veure, em va encantar.
S' anomena City-Scapes.
No he utilitzat exactament aquest patró, però mirant el dibuix i les proporcions, me'l vaig inventar... crec que més o menys l'he aconseguit treure.

Espero no tardar tant en postejar.... ^_^

19 comentaris:

albis ha dit...

M'agraden totes dues, però especialment la primera és maquíssima!

Tens molta traça!

Maria ha dit...

Oooohh!!! Però que xules! M'encanten! La idea de la funda nòrdica me la guardo per més endevant.

laurapatch ha dit...

A mí també m'agraden les dues, i aixó que són ben diferents!!!
Bona idea fer les tires llises més estretes. La que li has fet al teu pare m'ha enamorat!!!! i queda genial sobre el sofà blanc.
La teva família té un chollasso amb tú, jejejeje

Noelia ha dit...

Que bonitas!!!
Me encantan las dos, el diseño, las telas, todo, todo!!!

Un saludo,
Noelia

Queta ha dit...

Laura adoptam com a germana i fes-me regalets així!!! Q

Nutsue ha dit...

Jooooo, això si que és ser una artista! m'agrada tot, tot i tot!!! són una preciositat...

PS: quan t'avorreixis pots passar pel meu menjador a prendre mides! jejeje

Martins ha dit...

tu si que ets una artista!! els colors de la funda nordica m'encanten, si que potser les tires llises de igual tamany que els estampats hagués quedat molt agressiu.

La panxeta bé... però de moment no surt!!

Unknown ha dit...

Quines cosetas mes maques que fas! M'encanten les 2!!

greta ha dit...

Es solo un recordatorio de lo que ya te comente en vivo y en directo, me gustan mucho los dos, esta vez quizá un poco más el de tonos oscuros, pero para mi cumple (octubre) puedes hacérmelo a tu gusto por que estaré encantada de ser la receptora de una de tus maravillosas obras de arte. Jejeje se puede decir más alto pero no más claro, aunque si este año no es posible tampoco me lo tomare mal.

Crochetmestres ha dit...

De colega a colega en el mundo de los que nos gusta trabajar con nuestras manos. Eres una ARTISTAZA. Me quito el gorro, la bufanda y todos los modelitos que hago y los pongo a tus pies.
Petonets

elsenyordelosganchillos ha dit...

Noia, t'ho penses bé abans de publicar, però val molt la pena l'espera. M'encanten les dues, la primera pels colors espectaculars, i la segona per aquestes formes tant maques que té. Et felicito!!!

ramon ha dit...

Noia, dedica-t'hi!

helena vilanova ha dit...

És difícil expressar amb paraules l'adimiració que m'han causat aquests dos treballs: la manteta i l'edredó. Una pasada tot, el dissent, els colors, els estampats de les teles, l'acabat que es veu tant ben fet... Felicitats!!! Quina sort que algú et regali una cosa com aquestes que fas tú. M'has deixat sense paraules...

tailes ha dit...

M´encantes les dos, la funda nórdica, te uns colors com a mi m´agraden pujadets jejeje
Has comprat les teles per internet???
Bessets

Núr ha dit...

Són molt xules totes dues labors!! I es veuen molt modernes!! :D

Tens raó: amb les cintes llises més primes, els estampats llueixen més.

xuxudecrema ha dit...

noia estàs feta una artistassa!!!
la tere em va regalar un ninotet, un pitet i una mini-manteta amb cintes per fer dormir la meva petita clàudia que dissabte fa dos mesets i em va encantar!!
li vaig demanar el teu blog pq volia mirar toooot el que fas. jo dibuixo però l'any passat vaig voler començar amb la costura. amb dos mesos només vaig fer un pollastre de patchwork ;) i jo pensava que amb la baixa de maternitat podria fer més pràctiques però nooooo jejeje
bé... que moltes felicitats per aquest art que tens i que ho disfrutis molt!
per cert... tens botigueta online o algun lloc on poguem comprar cosetes? si vols em pots contestar a judit@xuxulanstrum.com
Gràcies!!
Judit

tailes ha dit...

Com m´agraden totes les teues vànoes en eixos colors tant macos!!!
Petons

scgadlgcs ha dit...

Qué preciosidad la funda nórdica!! Una preguntita: como has hecho para que no se deshilache? Acabo de descubrir tu blog y lo he leído de arriba a abajo :) Ahora ya tienes una admiradora más! Silvia

Montseta - Montsecosecose ha dit...

Lua, al final quines mides vas fer de les tires?
Tinc moltes robes de una col•lecció que vaig comprar fa molts anys de l’amy butler i com arriba el 40 aniversari d’una amiga meva i el seu color preferit es el lila, buscant buscant per flickr vaig trobar la teva foto.

Et va ser difícil cosir amb una roba que “no es patchwork”?... em refereixo a la funda nòrdica, ho dic perquè havia pensat per la roba llisa fer servir un llençol de l’Ikea que abans tenien uns llisos liles molt macos (no se si encara els tenen), eren una miqueta més bonets i tenien una mica de satinat....
Ja em diràs. Gràcies guapa.