divendres, 21 de desembre del 2012

Bon Nadal i Bones Festes!


Espero que passeu unes BONES FESTES envoltats de la família i amics.

Aquí us deixo quatre fotos del meu pessebre. Oi que és bonic?
Va ser un regal de nadal de la meva germana de fa uns anyets. Està fet a mà per una seva amiga.
No li falta detall...





Un petonàs a tothom i us desitjo el millor !


dimarts, 18 de desembre del 2012

Elephants


Com podeu veure, avui va d'elefants. Espero que a en Pol quan neixi també li agradin! ;)

Seguint amb l'estil que faig dels regals per nadó, aquesta vegada he fet una bosseta amb el nom brodat, un pitet i un body amb aplicació.

Com que no sabia si a la mare de la criatura li agradarien massa les coloraines, no em vaig voler arriscar en fer res molt extremat de colors, així que espero haver encertat amb l'elecció de la tela estampada.

La tela dels elefants  és cotó orgànic, del fabricant Cloud9 i de la col·lecció Happy Drawing del dissenyador Ed Emberley. 

I aquí teniu unes fotos del regal:




   


Per si no ens veiem abans, us desitjo que passeu unes moooolt bones festes!!!

Un petó enorme per tothom!

dijous, 13 de desembre del 2012

Teles a Llanàrium (II)



 Seguint amb el post anterior, una altra coseta feta amb les teles del Kaffe Fassett:

  Una bosseta per posar-hi les labors.







He seguit aquest tutorial de la mairuru.
He modificat les mides de tall i l'he fet més gran.
Enlloc de fer els quadrats de 4,7 pulzades (sense comptar el marge de costura), tal i com indica el tutorial, jo els he fet de 8 pulzades (20 cm), així que les mides de tall dels quadrats que formen la bossa són de 8,5 pulzades (22 cm aprox).
Ja que les teles ratllades del kaffe fassett són força primetes els hi he posat una entretela de roba molt prima (que s'enganxa amb la planxa) per donar-li una mica més de cos.

P.d. gràcies Mireia per la idea de la bosseta i ajudar-me a escollir les teles per la laia ;)

dilluns, 10 de desembre del 2012

Teles a Llanàrium (I)


Com ja sabeu, i com el nom indica, Llanàrium és una botiga de llanes, però també té unes teles precioses dels dissenyadors Kaffe Fassett i Amy Butler. Vaig proposar-li a la Laia de fer alguna coseta per la botiga amb les teles que ven. Ella em va dir que estava encantada de la vida, i que endavant,  jo mateixa!

Així que em vaig posar "manos a la obra" i aprofitant que fa un parell de setmanes Llanàrium va fer un anyet i que els amics vam fer-li una sopresa (que podeu llegir aquí), vaig aprofitar aquell dia per portar-li el que li havia cosit amb alguna de les seves teles.

Aquí teniu un parell de coixins per a què estigui ben còmode qui s'assegui a teixir al sofà o als sillonets ;)










 

 (El patró no l'he seguit d'enlloc. Si algú li interessa saber les mides de tall que m'envii un mail. Són per coixins de 45 cm)

I us ensenyaré també unes banderoles precioses que ha fet la laia amb teles de la botiga. I com que no em puc estar d'explicar-ho, us diré que fa un any que haurien d'estar penjades... però li faltava només cosir el biés per poder-les penjar.... ai, laieta, laieta... quin cap el teu, eh??? jeje!! Així que em vaig oferir a cosir-li el biés i el dia de l'aniversari les vaig portar i les vam poder penjar!!! Oi que són xules?




 
Espero que us hagi agradat!