dijous, 17 de gener del 2013

Regals Nadal (III)


Avui us ensenyo uns individuals que vaig regalar als meus tiets.

Com veureu és una mica diferent del que he fet últimament, però és que sabia que si els hi feia uns individuals amb coloraines no els hi agradaria. De fet, sempre que els hi faig coses faig servir teles amb colors molt neutres, perquè sé que és èxit assegurat!  Els he titutal, els "senyors" individuals. ;)

Vaig anar una mica a contra temps per fer-los, però al final vaig quedar contenta del resultat.


 



La part treballada, veureu que l'he fet amb negatiu i positiu. La resta de l'individual és tot igual. Una base de tela de lli de color cru i encoixinada en horitzontal i vertical.



No sé si sabeu fer les costures dels tovallons en plan "professional". Jo no en sabia i a classe me'n van ensenyar. Us ensenyo una foto amb detall perquè veieu com ha quedat el doblec dels tovallons.


Si a algú li interessa, puc preparar un tutorial. Ja em direu!!!


Bon profit! ;)

13 comentaris:

Anna MP ha dit...

Ostres Laura, com tu dius "molt senyors" però saber fer coses per regalar ja és això...posar-se a la pell de qui ho rebrà i intentar encertar-la. Que segur que els van agradar, oi?

Ens seguim!

Belen ha dit...

laureta, que xulo tot però els tovallons t'han quedat d'allò més professional....m'encanten!

petonets

Montse ha dit...

ooooh! aquest individuals "senyors" són per treure's el barret! t'han quedat super elegants! i quina feinada a acotxar! M'encanten els teus treballs, són super sobris i elegants! un petonas guapa! anem parlant

Francesca ha dit...

Que macos que t'han quedat!
Molt elegants i sobris, tot son estils,no?

Si fas un tutorial amb els tovallons, t'ho agrairé un munt, jo ho he intentat aquests Nadals, i no t'explico com ha quedat la feina...
Una abraçada,
Cesca

cristina ha dit...

Quins tons tan bonics... un altre treball amb molt bon gust, com toooot el que tu fas! La idea de positiu i negatiu ha quedat genial... Felicitats!

albis ha dit...

Què macos! Segur que van ser un èxit!

Cristina ha dit...

Doncs aquest regal es fa dir SI SENYOR reina...PRECIÓS!!!! Jo els trobo espectaculars els individuals...i la costura d'aquests tovallons...ohhhhh...per mi ja el pots preparar el tuto si et ve de gust, m'encantaria aprendre'n ;))) Un super petó guapa, muaks!!!

Laia ha dit...

Jolines nena, cada dia et superes. Jo vull el tutorial :)

Ganxetades ha dit...

Molt elegants!!
Jo vull que m'ensenyis a encoixinar ;)

drapets by helen ha dit...

Tot i ser diferent del que ens tens acostumats t'han quedat elegantíssims i finet! m'encanten... ;) segur que estaven contents!

Unknown ha dit...

Moltes felicitats per aquest blog , ets una artista m'agrada tot el que fas.

RID ha dit...

Genial!!!!!

Zully López-Romero ha dit...

Están preciosos y elegantes, te felicito! Me gustaría mucho un tutorial.

Abrazos desde Costa Rica