dimarts, 20 d’agost del 2013

Gràcies Cristina!!!

Ahir us vaig prometre que cada dia us aniria ensenyant cada un dels regalets que em van fer, oi?

Doncs comencem!!!

UN MILIÓ DE GRÀCIES, CRISTINA!



No sabeu com em va encantar el cabasset que em va fer la cristina de No paris de Cosir, i és que està taaaaaaaaaaaant ben fet!!! És una passada!!! i la tela... uf, és preciosa!!!
Si voleu veure un super reportatge que ella va fer en el seu blog,  entreu aquí

He de dir que els separadors aquests van suuuuper bé!! Hi cap molta cosa a cada compartiment i alhora va super bé per tenir les coses separades i amb ordre. 

Me'l vaig emportar de vacances cap a Queralbs, la intenció era deixar-lo allà... però em va fer pena deixar-lo allà solet i me l'he tornat a emportar cap a barcelona...jeje...


I no s'acaba aquí la cosa... em va regalar aquest super llibre de patch!!!


El tenia clitxat de feia temps... i ves per on!!!! Ja el tinc!!!! És una passada de llibre, de debó! val molt la pena tenir-lo!!! Us el recomano 100%. Hi ha coses moníssimes!! I hi ha forces projectes fets amb paper piecing, que són super bonics!

Gràcies Cristina, guapa!! No em deixes mai de sorprendre!!!
Gràcies per TOT!!


8 comentaris:

Cristina ha dit...

Ja està, ja m'has fet caure la llagrimeta...jijijiij! Ja t'ho vaig dir ahir, t'ho mereixes tot!!! M'alegro molt que t'hagi anat tan bé, així tan plè de cosetes fa un goig!!!! Un petonàs, muacks!!!!!!

ANNA ha dit...

Si si tens raó xulíssim el cabàs, ja vaig veure el reportatge! El llibre me l'apunto. Moltes Feliciats Per. Aquests reglas tan bònic a ara a disfrutar-los. Petons

laura ha dit...

El cabàs és una preciositat. De fet, tots els treballs de la Cristina són fabulosos. Felicitats!!

cristina ha dit...

Preciós, Laura!!!!! PRECIÓS!!!! Així sí que queda tot endreçat! suuuper útil i bonic!!!! Moltíssimes felicitats una vegada més per tu i per la Cris! és impresionant aquesta Cris.... impresionant...

Kosturetes ha dit...

Es una preciositat!!!!! Ja t'ho vaig dir quan me'l vas ensenyar. Jo tampoc el deixaria solet, ara que podria cuidar-te'l, jejeje!!!!!! La Cristina es una artistassa!!!!!!!!:))

margarida ha dit...

Ooohh! Quin regalàs! Aquesta Cristina és una autèntica màquina! Moltes felicitats pel teu aniversari!
Saps que pel meu em van regalar una màquina de cosir? Ara encara us seguiré de més a prop a totes les cosidores molones, que n'haig d'aprendre!
Petonets

Ganxetades ha dit...

És taaaan xulo, aquesta roba tipus "paperdeparetdelsmeusavisquanerapetita" em té el cor robat!!!

anacraftsbcn ha dit...

Muy mono! Te queda perfecto en ese rincon!