dilluns, 30 de maig de 2016

#Canvidemans


Avui la meva destinatària del #Canvidemans que va organitzar l'Alícia de Ganxetades ha rebut el meu paquetet.

Quan vaig llegir que la persona que havia de sorprendre era l'Estel de La capsa de galetes em va fer una il·lusió tremenda. Admiro la feina que fa, com comparteix els seus coneixements al blog ... i té un do i un gust especial per fer tot allò que fa. Però al mateix temps em va entrar un pànic terrible no saber sorprendre-la prou o no encertar amb el canvidemans... Però sembla que he encertat, així que no sabeu quin descans!!! :)

Entre les pistes que em va donar i la investigació que vaig anar fent.... em vaig decidir a fer-li un davantalet per cuinar i uns estris de fusta pintats.
La base del davantalet de lli me'l vaig inventar, prenent mides d'un que tinc a casa i adaptant-lo a la llargada que volia fer. Les teles estampades que vaig fer servir algunes son japoneses de la marca Lecien, i algunes són de la col·lecció Sidewalks d'October Afternoon  de Ridley Blake. Els estris de cuina els vaig pintar amb pintura acrílica (no tòxica) de la marca Martha Stewart comprats a Scrapaddictes.
El rosa que tenia era bastant viu, i per fer-lo una mica més apagat el vaig barrejar amb un taronja-salmó per donar-li una mica l'efecte de to rosa envellit, com el rosa de les teles .


 I per acabar, vaig comprar un pot a la Bolsera i vaig emplenar-lo de llaminadures.... ho sé, ho sé...no és el més sa del món... però segur que una de tant en tant no passa res!!! Oi?  :)


Em vaig oblidar de fer fotos del kit de costura.... Vaig fer un kit per fer un necesser plastificat amb una tela color mint amb topets blancs.

Estel, espero que gaudeixis del teu #canvidemans !!! Jo m'ho he passat pipa fent-lo!
Petons!


5 comentaris:

Alhana ha dit...

Ohh! Quina passada de canvidemans que t'has marcat! M'encanta el conjunt devantal+estris i els colors que has triat per fer-los. :-)

glaramknits ha dit...

Qué bonic el davantall! I superdetall els estris pintats i les llaminadures. Segur que l'has fet molt feliç

cristina ha dit...

Que rebonic, Laura!!! a mi em sabria greu utilitzar per la cuina aquest davantal! jajajaja! el conjuntet de estris de fusta també una cucada! Que tinguis un bon dia, neni! Muuuuuuuuuuuuuak!!!!!!!!!!!!!

laura ha dit...

Com la Cristina, a mi també em sabria greu utilitzar-lo per cuinar per por a embrutar-lo. Me'l posaria x cosir! M'encanta!!

Anònim ha dit...

Hola Lua, te ha quedado precioso, mira que tienes gusto para hacer y combinar colores!!! Una preguntita el delantal lo forras por detrás? Un abrazo