dimarts, 30 d’abril del 2013

Benvinguda, Carla!

Fa temps que tenia ganes d'ensenyar-vos el regal que vaig fer-li a la Carla per quan neixés.  Fa un parell de mesos que el tinc acabat, però entre que he hagut d'esperar que neixés i que he tardat més d'un més a donar-li el regal, doncs la cosa s'ha retrassat... així que ara ja us el puc ensenyar! :)

Vaig dir-li a la meva amiga que em feia il·lusió fer-li un cobrellit pel llitet de branes, ella em va dir que no calia, que era molta feina, però el que sí que li faria molta il·lusió era un coixí amb el nom brodat com el que li faig fer en el seu dia al seu nen, l'oriol.
Total, que li vaig dir que perfecte, però que li faria igualment el cobrellit, així que millor que em digués com el volia. ;)
Em va dir: "Laura, fes el que a tu t'agradi que a mi em semblarà perfecte"

Així que tenia via lliure! El que sí que sabia és que l'habitació de la Carla era tota en blancs i crus, així que qualsevol cosa que li fes hi quedaria bé i seria fàcil de combinar.

 Espero que a la Carla li agradin les matrioshkes perquè.....


Sabia que volia utilitzar una tela de Kokka fabrics de Matrioshkes que és preciosa i crec que ja no la fan, és una pena... vaig estar buscant idees per internet i vaig trobar aquesta.
A partir d'aquesta idea vaig fer la meva. Vaig anar al Club de l'agulla amb la tela de les matrioshkes i vam començar a buscar teles que hi combinessin de colors, i entre les teles que vam trobar i algunes que tenia jo per casa, em vaig posar "manos a la obra"!

 








Em vaig inventar les mides dels blocs, tinguent en compte la mida que feia el llitet, que era de 70x130. I el contorn blanc del cobrellit, perquè pengés pels costats.
Les matrioshkes les vaig aplicar amb punt de festó segons els colors de la nina, i vaig encoixinar el cobrellit seguint totes les tires que formen els blocs.


També vaig fer el coixí que tanta il·lusió li feia a la meva amiga Teresa i a més a més, dos porta-xumets i uns peüquets amb una llaneta de la marca smc comprada a Llanàrium. 




Espero que us agradi tant com a mi i a la meva amiga Teresa! ;)


Gràcies pels vostres comentaris, sempre em fa moltíssima il·lusió rebre'ls!

17 comentaris:

Cristina ha dit...

Lauraaaaaaaa!!!!!És UNA PRECIOSITAT AMB MAJÚSCULES!!!! Ja t'ho vaig dir quan me la vas ensenyar, però ara així acabadeta i acolxadeta...és una passada, m'encanta, m'encanta, m'encanta!!! I el coixí tan finet i tan mono, i els porta xumets...i els peüquets...nena quin conjunt tan estupendo, la Teresa i la Carla estaràn encantades!!!! Muaks guapissima!!! Ets una passada...

Susan ha dit...

Qué bonito!, me gusta mucho. No conocía tu blog pero ya te tengo fichada.
Saluditos.

drapets by helen ha dit...

Carai, carai, carai....!!!! m'has deixat amb la boca oberta! m'encanta el cobrellit... trobo molt original haver fet matrioskes!!! gens comú i ho has fet amb unes teles... mmmm m'encanta!!!! i el coixí? i els peücs? i els portaxumets? mmmm Genial! Petons

Ganxetades ha dit...

Laura, com sempre m'he quedat meravellada, quin cobrellit!! Quina llàstima que jo ja no tinc llits de baranes :_(
Els peücs t'han quedat genial, jo vaig intentar fer uns segons i no ho vaig aconseguir, jiji, coses rares que em passen.

albis ha dit...

Uaaaau!! Deu ser una amiga molt especial, quantes cosetes boniques per la Carla!

Anònim ha dit...

Laura, és un cobrellit súper bonic, són tan boniques les matrioshkes i m'encanten les robes que hi has combinat, com el coixí i la resta de cosetes que li has fet. És un regal preciós i a part de fet amb molt d'amor també està fet amb mooooolt de gust !
1 petó

lo didal ha dit...

Quina passada!! M'encanta la manta i m'encanten les matrioskes. Matrícula d'honor. Felicitats guapa!!!!

Núria (Els petits retalls) ha dit...

M'has deixat sense paraules, és PRECIOSA!!! Però quina monada de cobrellit! M'agrada tot, el coixí, el porta xumets, ohhh i que dir dels peücs, preciòs preciòs!
Un petó guapa!

cristina ha dit...

Oooohhhh, Laura!!!! Quina passada de regals!!!!! QUINA PASSADA!!!! em torno boja amb les teves entrades!!!!!! estic farta de dir-ho: posa una botiga online,nena!!!!!! M'encaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaantaaaa!!! m'encanta! m'encaaaaaanta!!!! sempre m'han agradat molt les matriuskes i aquí, amb tantes, t'ha quedat un cobrellit genial... i els peücs.... tot és taaaan rebonic i dolcet... Benvinguda, Carla!!!!! L'amiga de la teva mare és increïblement generosa i genial...
Una vegada més, Laura, felicitats....

Unknown ha dit...

m'ecanta! quina passada de cobrellit, estic amb la boca oberta! i el coixi, és preciós! si no li agraden les matrioshkes, segur que després de rebre el cobrellit, l'hi encanten!!!

Laia ha dit...

Oooooooh, és que m'agrada moltíssim!!

Júlia ha dit...

Quin passada Laura! És un cobrellit moníssim i amb tot tipus de detallets. M'agraden molt les combinacions de teles que has utilitzat i les aplicacions són super dolces!!
Un petonet

Marta ha dit...

Però què bonic, Laura! M'encanta!! És molt dolç i finet aquest cobrellit! I la resta del conjunt? Igual de genial! Mare i filla segur que estan ben contentes!
Una abraçada!

Kosturetes ha dit...

Laura m'has deixat amb la boca oberta i ma costt tancarla!!!!! Quina monada de cobrellit. Cada dia et superes més. Molts i molts petons wapi, quand ens podrem veure. Muaaaaks!!!!! :))))

Anna ha dit...

Preciosa

laura ha dit...

Quina preciositat!!! La teva amiga té molta sort de tenir-te al seu costat.

Montse ha dit...

Guapa! ESPECTACULAR aquest conjuntet per la Carla! M'encanta tot i tot! els log cabin amb les matrioskes, els peÜquets, el coixí... tens unes mans nena!!! un petó gran gran