dilluns, 22 d’abril del 2013

Feliços 40, Pep !

El dia 12 d'abril va ser l'aniversari del meu cunyat. La meva germana fa mesos que se li va ocòrrer preparar-li una festa sopresa pels 40 anys. Sí, sí, i jo no ho veia massa clar perquè pensava que potser en pep marxaria corrents si li feiem alguna festa sopresa...jeje,  però ella estava segura de que li faria molta il·lusió, així que ho va tirar endavant.
L'hem tingut ben enganyat pobre Pep, sempre dient-li excuses per la Sílvia poder-se escapolir i anar comprant coses i lligant-t'ho tot. Ella volia fer-ho força tot ella, així que us podeu imaginar que tot porta feina...

He intentat ajudar-la amb tot el que he pogut i vaig portar unes setmanes estressades però ara ja estic tranquila i contenta perquè va anar tot mooooolt bé! :)

Us ensenyaré una de les meves aportacions, unes lletres de PEP folrades amb tela.
Vaig comprar unes lletres fetes de paper mache i les vaig folrar, de la mateixa manera que vaig fer aquí, però aquesta vegada les lletres eren més grans, de 20 cm d'alçada.





El tutorial utilitzat el teniu aquí 

A partir dels colors de les lletres, vam anar comprant la resta de coses per adornar el menjador d'on faríem el sopar. Vam llogar una masia preciosa a Joanetes. Per si a algú li interessa, us passo l'enllaç.
També vam encarregar uns centres de flors, que la florista ens els va fer a partir també dels colors que haviem triat i ens va ajudar a adornar el menjador i posar la guirnalda perquè quedés ben bonic! 

I per acabar, us passo algunes fotos de com va quedar el menjador adornat:









 I el detall perquè els familiars i amic s'emportessin a casa, van ser unes galetes amb un 40, amb una foto d'en pep de quan era petit. Aquestes preciosos galetes ens les va fer l'Helena de Drapets. Si no la coneixeu, us recomano que mireu el seu blog, fa coses precioses, tant de cosir com de cuina.



 Gràcies Helena!  I gràcies pel detall que ens vas fer a mi i a la Silvia, m'encanta, ja ho saps! 
(m'he oblidat fer foto....)




Espero que us hagi agradat.

Va ser una festa que segur que en Pep recordarà sempre, envoltat de tota la família i amics, qui més estima.



23 comentaris:

Anna ha dit...

Lua!!! Quina passada!!! Us va quedar genial!!!
Les lletres m'encanten!!! deuen ser dificil de montar-les, em miraré el tutorial a veure si m'en surto, trobo que queden molt maques. Et puc fer una pregunta?? On les puc trobar aquestes lletres de paper??
AAhhh, que m'ho deixpo... la combinació dels colors súper xulos.

Una abraçada.

Anna

Belen ha dit...

segur que va ser una festassa!
i com sempre vas cuidar fins l'ultim detallet eh?
xulissim!

Pep ha dit...

Tinc una dona i una cunyada que no m'he les mereixo. Ja veieu quina festa quins detalls i quina companyia!
Varen tenir una feinada impresionant i tot va sortir rodó.
Sempre us estaré molt agraït i mai ho popdré oblidar. Amb vosaltres em veig en cor de fer-ne 50, 60 o 100
Va anar super bé!!!
MOLTES GRÀCIES PER TOT!!!!!
Molts petons guapa!

Ganxetades ha dit...

Quina festa!! Inoblidable segur! Us va quedar un menjador de revista!!

laura ha dit...

Quina currada de festa sorpresa. Imagino que el Pep es devia emocionar.

drapets by helen ha dit...

Tot just ara he pogut contestar-te... les lletres ja les vaig veure a les fotos... ja vaig pensar que les havies fet tu!!! estic al.lucinada de lo bé que t'han quedat i els colors... he mirat el tutorial i només de veure'l he tancat de cop!!! quina feinada! Me n'alegro que tot sortís rodó, que estiguéssiu contestes amb les galetes i si vols fotos del clauer m'ho dius i te'n passo! un petó

Candela ha dit...

oohh, que maco tot, segur que en Pep estaria emocionat...

Cristina ha dit...

T'ho he dit mil vegades però hi torno. OHHHHHHHHH, OHHHHHHHHHH, OHHHHHHH...Espectacular tot guapa!!! Tant els colors com la decoració...les lletres són una passada...PERFECTES!!!! El detall de les galetes, preciós...Segur que en Pep es va ben emocionar...segur!!! Un petonàs i felicitats a vosaltres per aquesta súper festa ;) Muaks!!!

albis ha dit...

Quina passada, jo no sóc gaire de festes però m'encantaria que em preparéssin una així a mi. Preciosos els teus detallets.

Kosturetes ha dit...

Lua!!! Tot genial: Les lletres (ja t'ho vaig dir) xulíssimes,
la decorció i els detallets una passada!!!! Llastima que ja vaif fer els 40...... Petons::))

Montse ha dit...

My darling! excepcional! Sublim! M,encanta!!! I aquesta combinacions de blaus, turqueses...mmmm! Els meus colors preferits! I les lletres un 10, en Pep deuria estar hiper content! Molt i molt bonic! Em trec el barret! Pto gran gran... Feliç diada!

Núria (Els petits retalls) ha dit...

Preciós preciós!!! Quines lletres! Han quedat fantàstiques! La decoració un 10! El detall de les galetes, sense paraules!
No m'extranya que li agradés, us ha quedat molt i molt bé!
Un petó guapa!

cristina ha dit...

Oooohhh!!! Quina passada! Les lletres em semblen genials i tot el menjador i decoració preparat amb aquests tons és... ooohh! M'ENCAAAANTAA!!! Moltes felicitats al Pep, que no nomès ell debia d' al·lucinar amb tot aquest montatge tan espectacular! Una vegada més: moltíssimes felicitats, Laura!

Laia ha dit...

Es que ets una artistassa, us ho veu currar un munt, ja t'ho vaig dir al seu moment i com tb diu el Pep, així dóna gust fer anys, en faria 50, 60, 70... i els que féssin falta :)

margarida ha dit...

Uaaauuuu! Us ha quedat fantàstic. Aquestes lletres m'han robat el cor, me'n vaig directa a veure el tutorial. Que rebonic tot! Jomtambé vull una festa així! Com s'ho va pendre en Pep?
Petonets

margarida ha dit...

Ah! I sí, les galetes de l'Helena són ideals! Una crac!

rid ha dit...

No tinc paraules!!!!! m'encanta, és millor que qualsevol dels reportatges de MCI...BRAVO!!!!

melimelum ha dit...

Què bonic tot!! Les lletres són genials, m'encanten!!

anacraftsbcn ha dit...

Oh que bonito!! Muy chula lacombinacion de colores que elegisteis! Me alegro mucho que fuese un éxito, el mensaje del homenajeado desprende que esta encantado!! Besoos, ana

Marta ha dit...

Noia!!! Quina passada!! Així dóna gust fer anys :)... Quina sorpresa més maca..no hi falta detall!!! Els colors de les lletres, i de tota la resta, m'encanten!!!! Són genials! I les galetes de l'Helena són també una passada! El Pep segur que va al.lucinar.
Un petonàs!

Vero ha dit...

M'encanta aquesta convinació de colors, molt acertada!!! gràcies per el tutorial.

Anne Marie ha dit...

Las letras te quedaron preiosas y la combinacion de oclores que teneis para la fiesta son preciosas!

Alícia ha dit...


Hola, he vist la teva publicació de la festa sorpresa d'en Pep. M'ha agrada molt i molt m'agradaria saber on vares comprar la decoració del sostre, va quedar preciós tota la combinació.
Jo estic preparant una festa per el meu home que també en fa 40...
moltes i moltes gràcies
Alícia