dilluns, 12 de juny de 2017

all in one box pouch

No em puc creure que faci més de mig any que no publico al blog... però és que entre que no cuso tant com abans i que ens hem acostumat tots a Instagram... en fin! Intentaré no tardar tant la pròxima vegada!!! ;)

Avui us vull ensenyar un necesser pels estris de costura que vaig fer-li a la meva estimada Cristina de "No paris de cosir" pel seu aniversari. És el model "all in one box pouch" de la Aneela Hoey. 

Ja li havia fet un necesser una altra vegada, però aquest patró em va semblar també super xulu i com que tenim i acumulem taaaaantes cosetes de cosir, vaig pensar que alguna utilitat també li trobaria!


No negaré que no ha estat un projecte fàcil, pensava que seria més senzill de fer, però a vegades també està bé complicar-se una mica la vida per fer-la encara més emocionant, no creieu? jijiji!!! :)

Us deixo amb unes fotos, espero que us agradi !!!!
 

 


  Fotos by Cristina


Cristina, gaudeix-lo, que sé que ho faràs!
Muuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
  

6 comentaris:

Cristina ha dit...

I tant que ho faré!!!!! M'encanta MIL , no puc deixar de mirar-lo i pensar que ets única sorprenent i fent coses dificils! T'estimo un munt, muaaaaaaa!!!!

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

M'encanta!! Les teles són maquíssimes!! Sí que sembla complicat de fer, però t'ha quedat genial! Una abraçada!

Descabdello ha dit...

Xulíssim! Ja m'agradaria per a mi. I amb el nom brodat i tot!

laura ha dit...

Ohhhhh, m'encanta!!!! Tens unes mans d'autèntica artista!! He comprat el llibre de l'Aneela Hoey pensant que trobaria aquest patró i el zip-up tray pouch, i quina desil·lusió que no hi són!!
Nena, em crees moltes necessitats, hauré de deixar de seguir-te! Bromes a banda, m'ha encantat, tant l'accessori com la tria de les teles!

Clipping Path Service ha dit...


I m so glad to visit this blog.This blog is really so amazing

Robert Smith ha dit...

It's really wonderful